Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Lyžařská legenda Miller: Po utonutí dcery má dvojčata. Drsné snímky po porodu!

Autor: pv

Loni v červnu lyžařskou ikonu Bode Millera a jeho ženu Morgan potkala životní tragédie. V bazénu se jim utopila devatenáctiměsíční dcerka Emmy. Rodiče osudová rána ještě více spojila a nyní se pár dočkal dvojčátek.

Jeden okamžik jim změnil život. Emma se vzdálila od rodičů a spadla u sousedů do bazénu. Přes bleskovou reakci a rychlý zásah záchranářů se nepodařilo malou holčičku zachránit. V tu dobu byla manželka Bode Millera navíc těhotná.

„Ztráta dítěte, zatímco jsem byla těhotná, byla tou nejvíc zmatečnou zkušeností mého života. Konflikt emocí, kdy se z čisté radosti stala během jediné noci vina a hrůza,“ zoufala si Morgan, která porodila syna Eastona čtyři měsíce po tragédii.

Se slavným manželem, olympijským vítězem a čtyřnásobnými mistrem světa, za ne celý půlrok otěhotněla znovu! Pak jí lékař řekl šokující novinu: čekáte jednovaječná dvojčátka  - dva chlapce. „Od začátku tohoto těhotenství jsme oba věděli, že Emmy má nějak prsty v tomhle zázraku...,“ věřila bývalá plážová volejbalistka.

Synové se jim narodili 8. listopadu. Celkem tak spolu zplodili pět dětí. Kromě dvojčátek mají syna Eastona a Nashe Skana. Miller je otcem dalších dvou dětí, syna Samuela a dcery Neesyn, které má z předchozích vztahů. Po smrti milované Emmy začali rodiče upozorňovat na nebezpečí utonutí jejich dětí.

Manželka Bode Millera Morgan a snímek s dvojčaty jen chvíli po porodu
Manželka Bode Millera Morgan a snímek s dvojčaty jen chvíli po porodu