14. listopadu 2019 • 12:54

Izraelská jezdkyně se těší na parkur v Praze. Vysvětlila neobvyklý účes

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dani Waldmanová bude vedle Jessiky Springsteenové jednou ze dvou žen startujících v Super Grand Prix v rámci vyvrcholení světové parkurové sezony, Prague Playoffs. O2 arenu tak ozáří i její výjimečný účes, dlouhý ohon ozdobený desítkami pestrých ptačích pírek, který k ní neodmyslitelně patří. „Účesy se pro mě staly symbolem mé individuality. Dávají mi kreativní prostor k vyjádření mého vnitřního šílenství,“ říká čtyřiatřicetiletá izraelská jezdkyně.



Waldmanová je členkou parkurového týmu St. Tropez Pirates a stejně jako loni s nimi bude v Praze startovat v týmovém seriálu Global Champions League. Letos však zažije premiéru i v individuální soutěži Super Grand Prix, kam si místenku zařídila vítězstvím hned na dvou mítincích, v Šanghaji a v Berlíně.

Že bude nosit extravagantní účesy, to původně napadlo jejího manžela. „Ale já se toho hned chytla,“ směje se. Nápadný ohon jí prý při jízdě vůbec nepřekáží. „Vlastně je to fajn způsob, jak dostat vlasy z obličeje,“ vysvětluje.

Do Prahy, kde parkurová sezona vyvrcholí při čtyřdenním klání od čtvrtka 21. listopadu do neděle 24. listopadu, se už Waldmanová těší. „Loni jsem se do Prahy zamilovala! Nevynechala jsem žádnou z hlavních zastávek včetně orloje a vánočních trhů, nejlepší část návštěvy pro mě ale byla ochutnávání místního jídla,“ přiznává.

Izraelská jezdkyně Dani Waldmanová si potrpí na extravagangní účesy.
Izraelská jezdkyně Dani Waldmanová si potrpí na extravagangní účesy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud