Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jágr není její první sportovec! Podívejte se na slavné milence tenistky Hantuchové

Autor: pv

Pojí je láska ke sportu. Tenistka Daniela Hantuchová (36) měla v minulosti blízko k profesionálním sportovcům. Nyní si může vyměňovat zkušenosti s vrcholovou dřinou i s hokejistou Jaromírem Jágrem (47), s nímž byla tento týden přistižena při romantické večeři v centru Prahy. Kdo ze známých sportovců podlehl kouzlu dlouhonohé Slovenky, které se přezdívá hraběnka kvůli jejímu vysokému sebevědomí a chladnému výrazu?

Půvabná Slovenka Daniela Hantuchová praštila s profesionálním tenisem před dvěma lety. Momentálně pracuje pro televizní společnosti jako expert!
Půvabná Slovenka Daniela Hantuchová praštila s profesionálním tenisem před dvěma lety. Momentálně pracuje pro televizní společnosti jako expert!

Marián Gáborík (37), hokejista

Hvězdný Slovák v dresu Rangers Marián GáboríkFoto Michal Beránek (Sport)

O jejich vztahu se spekulovalo v roce 2011. Útočník byl několikrát na utkáních své krajanky a stýkali se spolu především v zahraničí. Tvrdili, že jsou pouze přátelé. Hantuchová pak byla před dvěma roky na Gáboríkově svatbě.

Feliciano López (38), tenista

Feliciano Lopez před svatbou Rafaela NadalaFoto Profimedia.cz

Španělský tenista před lety dlouho dobýval srdce slovenské kolegyně, ale ta prý byla k jeho snahám chladná. Feliciano byl přitom označován za jednoho z nejvíc sexy hráčů na okruhu ATP. Letos se oženil s partnerkou Sandrou. 

Simon Bolelli (34), tenista

Italský tenista dělal slovenské krásce zřejmě nejen sparingpartneraFoto profimedia.cz

Další z tenistů, který se pokoušel sbalit Danielu. Údajně spolu před více jak deseti lety prožili krátký románek, když jí dělal sparingpartnera. Italský vítěz Australian Open 2015 v deblu už pak další šanci od slovenské hraběnky nedostal.

Wesley Sneijder (35), fotbalista

Wesley Sneijder se raduje z gólu v dresu Interu MilánFoto Profimedia.cz

Se známým fotbalistou byla načapána v Madridu před deseti lety v době, kdy Sneijder působil v tamním Realu. O milostné aférce se tehdy psalo v nizozemském bulvárním týdeníku Privé, který tvrdil, že jde o zaručenou zprávu.

Adam Scott (39), golfista

Golfista Adam Scott má slabost pro tenistkyFoto ČTK

Má slabost pro tenistky a ony zřejmě pro něj. Kromě Hantuchové totiž randil i s bývalou tenisovou jedničkou Srbkou Anou Ivanovičovou , s níž se rozešel před šesti lety. Uhrančivá černovláska si pak vzala německého fotbalistu Bastiana Schweinsteigera .

Julian Wilson (31), surfař

Julian Wilson je úspěšný surfařFoto Red Bull Content Pool

V rodné Austrálii učil Danielu krotit vlny na prkně před turnajem v Brisbane v roce 2012. Tehdy se spekulovalo, že spolu netrávili čas pouze na pláži. Úspěšný závodník se předvedl jako hrdina, když během závodu přispěchal na pomoc kolegovi Mickovi Fanningovi, na kterého zaútočil žralok.