Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Svátky slavných sportovců: nahý Hamšík i odvážný župánek pro sexy přítelkyni!

Autor: ris

Hodovalo se, pilo i blblo a pusinkovalo! Slavní sportovci si užili sváteční období každý podle svého gusta. Kdo za to ale vzal nejvíc?

Slovenská fotbalová legenda Marek Hamšík (32) a neméně slavný hokejista Marián Gáborík (37) vyrazili do Tater. Zatímco bývalá hvězda NHL měla oči jen pro svoji těhotnou manželku Ivanu, čutálista pojel konec roku 2019 opravdu pompézně.

I když mrzlo, jako když praští, Hamšík se svými kumpány vyrazil na Novou holu jen ve svátečním spodním prádle. Více než 1300 metrů nad mořem se pak všichni naháči společně vyváleli ve sněhu jako tuleni. To byla legrace.

Krev tuhla žilám i fanouškům, kteří se přes Instagram podívali na profil Nely Slovákové, partnerky hokejisty Lukáše Kozáka. Rajcovní blondýnka totiž potřebovala nutně vědět, jak jí sluší rozkošný župánek, co dostala od Ježíška. Slušel. A hodně!

Pozadu nezůstala třeba ani překrásná sedmibojařka Ivona Dadičová. Jedna z nejkrásnějších Rakušanek planety sice neměla takovou odvahu jako Slováková, v retro šatech à la Marilyn Monroe byla k nakousnutí jako cukrátko z bonboniéry.

Jak se vyvedly svátky dalším sportovcům se podívejte ve fotogalerii.  

Cristiano Ronaldo odstartoval nový rok vášnivou pusinkou sovjí krásní Georgině
Cristiano Ronaldo odstartoval nový rok vášnivou pusinkou sovjí krásní Georgině