Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější česká trenérka v zámoří: velká zpráva a konečně správný prsten!

Autor: roc

Řekla ANO! Sexy trenérka Karolína Huvarová (33), jež uchválila zámořský hokej, se bude vdávat! S příchodem nového roku se zasnoubila s bývalým hráčem a kolegou Andrém Niecmem (37).

Prožívá jeden štastný moment za druhým. Fešanda z Ostravy se předloni stala vůbec první Evropankou, která se jako hlavní trenérka postavila na střídačku zámořských hokejových profíků. To když její milovaný přítel André, kouč Caroliny Thunderbirds, vyfasoval od disciplinárky trest na šest zápasů.

Výjimečnou šanci zužitkovala na maximum! Kája, která se jinak u mančaftu ze čtvrté ligy FHL stará o kondici bruslařů, dovedla tým ke třem výhrám. Ty nakonec pomohly k celkovému triumfu! Česká šampionka pak po zásluze obdržela ligový prsten se svým jménem.

A nyní zdobí její ručku ještě drahocennější klenot. Drobounká tmavovláska se na Instagramu, kde často zásobuje fandy sexy fotkami, pochlubila novoročním »dárečkem«.

Karolína Huvarová se pochlubila zásnubním prstenem
Karolína Huvarová se pochlubila zásnubním prstenem

Bývalý český hokejista s rakouskými kořeny (nastupoval i v tuzemské první lize za Havířov a Porubu) jí navlékl »snubák«.

„Do roku 2020 kráčíme s velkou novinou. Řekla jsem ano!“ napsala budoucí paní Niecová k romantickému snímku z arény. Radostí bez sebe byl pochopitelně i samotný André, který si životní lásku konečně »pojistil«.

Aby ne, vždyť Karolína je pro něj takovou výhrou v loterii. Nejenže je půvabná a miluje sport, ale také skvěle vaří, jak ukázala během uplynulých Vánoc, kdy bruslařům z Winstonu ukuchtila speciální štědrovečerní večeři. Zkrátka žena k pohledání.