1. ledna 2020 • 20:50

Přijďte na čtvrtfinále mistrovství světa! K dispozici jsou ještě stovky lístků

Autor: ok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořadatelé juniorského mistrovství světa v Ostravě a Třinci uvolnili do prodeje poslední zbytky vstupenek. Aktuálně nejsou dostupné vstupenky na semifinále, zápasy o bronz a finále, po skončení čtvrtfinálových soubojů se však v prodeji objeví. Lístky na čtvrtfinálové zápasy, které jsou na programu ve čtvrtek 2. ledna v obou městech však stále jsou. Kromě utkání Čechů se Švédy jsou k dispozici lístky na všechna tři zbylá utkání.



Celkem deset duelů z dvaceti bylo vyprodáno, do konce kalendářního roku shlédlo utkání juniorského šampionátu v Ostravar aréně a Werk areně celkem 112 446 diváků. „Zájem příznivců hokeje o šampionát nás nesmírně těší. Svátek juniorského hokeje má vynikající kulisu a věříme, že i zápasy v play off všechny fanoušky nadchnou. Do čtvrtfinále se probojovali všichni největší favorité, takže boje o medaile budou dramatické,“ věří Markéta Šterbová, generální sekretářka organizačního výboru.

Pro zájemce o vstupenky na šampionát má dobrou zprávu. Organizátoři uvolnili do prodeje poslední vstupenky na závěrečné tři hrací dny turnaje. Aktuálně jsou k dispozici vstupenky na čtvrtfinálová utkání, která jsou v plánu 2. ledna v Ostravě i Třinci. Jejich jednotná cena je 290 korun.

Nick Malík v akci proti Kanadě
Nick Malík v akci proti Kanadě

Vzhledem k velkému zájmu fanoušků o utkání domácího týmu rychle zmizely lístky na čtvrtfinále mezi Českem a Švédskem. Výrazně větší počet uvolnili organizátoři pro všechna další čtvrtfinále. „Pro každé čtvrtfinále v Třinci, kde se v souboji o postup do semifinále představí silné týmy Ruska a USA, šlo do prodeje více než tisíc vstupenek. Věříme, že atraktivní souboje přitáhnou diváky do hlediště,“ dodala Štěrbová. „Vstupenky na čtvrtfinále Kanada - Slovensko jsou k dispozici v řádu stovek.“

Aktuálně nejsou dostupné vstupenky na semifinále a zápasy o bronz a finále, po skončení čtvrtfinálových soubojů se však v prodeji objeví.

Čtvrtfinálové zápasy - 2. ledna:

Třinec
12.30 Švýcarsko - Rusko,
17.30 USA - Finsko.

Ostrava
15.00 Kanada - Slovensko,
20.00 Švédsko - Česká republika.

Zápasy o záchranu:

Ostrava
2. ledna (10.00),
4. ledna (11.00),
případně 5. ledna (11.00) Německo - Kazachstán.

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud