Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Erotický slalom ve Schladmingu. Prsatá blondýna znovu v akci. Popletla i časomíru!

Autor: ptr

Nečekaný zážitek potkal při úterním dojezdu slalomu ve Schladmingu Itala Alexe Vinatzera (20). Společně s ním proběhla cílem i Kinsey Wolanská (23), ta však na sobě měla poněkud úspornější oblečení. I do kruté zimy zvolila pořádně vykrojené plavky. Celou akcí chtěla vzdát hold tragicky zesnulé basketbalové superstar Kobemu Bryantovi (†41), když na její cedulce stálo „R.I.P. Kobe“.

Kinsey se proslavila minulý rok, když stejným způsobem narušila finále Ligy Mistrů ve fotbale, takže se samozřejmě nejednalo o žádnou náhodnou akci. Tentokrát se jí povedlo zadržet až v prostorech cíle, kde se již oblékla zpět do své péřovky

Pořadatelům hlavně zamotala hlavu tím, že překonala cílovou čáru o pár desetin před Vinatzerem a díky fotobuňce v cíli, která zachytila už modelku, mu tak byl nejdříve započítán lepší čas, díky kterému se na chvíli ocitl v čele závodu. Později byl správný údaj dopočítán a Vinatzer se zařadil až za Francouze Clementa Noela.

„Páni koukejte, zdá se, že mám novou přítelkyni, 6.místo ve Schladmingu a pravděpodobně jedna z nejlepších cílových fotografií všech dob!“ pochlubil se Ital na sociálních sítích společným snímkem. Modelka byla později propuštěna na kauci. Má tak další „zářez na pažbě“ a je otázkou, jakou sportovní akci zvolí příště, aby oblažila fanoušky svou krásou.

Kinsey Wolanská se znovu připomněla sportovním fanouškům
Kinsey Wolanská se znovu připomněla sportovním fanouškům