Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb fotbalisty Pennera (†47): Uvařil si kávu a zemřel. Syn mu dal nad rakví slib!

Autor: jg, red

Ve Starém Městě na Slovácku by se ve středu odpoledne mohl smutek krájet. Proběhlo tady poslední rozloučení s někdejším vynikajícím prvoligovým fotbalistou Miloslavem Pennerem (†47), který o posledním lednovém dni nečekaně zemřel!  

Naposledy se uklonit sympaťákovi s blonďatou hřívou a srdcem ze zlata přišli kamarádi, přátelé a samozřejmě rodina. Včetně Pennerova syna Nicolase (18), který jde v otcových šlépějích a už válí v juniorce slavného Juventusu. „Každý gól, který teď dám, bude patřit tátovi,“ ujistil všechny přítomné u nazdobeného hrobu! Při oslavné písni kapely Queen We Are The Champions se mu oči zalily slzami.  

Nebyl zdaleka jediným, kdo stále nemůže pochopit, co se v osudový minulý pátek stalo. „Žil s maminkou, uvařil si kávu, hrníček mu vypadl z ruky a byl konec. Záchranka u něj doma na sídlišti v Hradišti byla za pár minut, nepomohli mu, nešlo to,“ vyprávěl smutně úspěšný házenkářský trenér Antonín Střelec.  

S Pennerem ho pojil kamarádský vztah. Měl ho za skvělého chlapa s rovným charakterem. „Potkávali jsme se prakticky denně, férový, výborný kluk. Neměl vůbec žádné příznaky toho, že by se chystal na druhý břeh,“ dodal zkroušený Střelec.

Zástupy smutečních hostů se přišlo naposledy poklonit vynikajícímu fotbalistovi a skvělému chlapovi Miloslavu Pennerovi
Zástupy smutečních hostů se přišlo naposledy poklonit vynikajícímu fotbalistovi a skvělému chlapovi Miloslavu Pennerovi