Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

S Ovečkinovou ex prodávala sex. Teď se krásná gymnastka (21) pokusila o sebevraždu!

Autor: ptr

Ruská moderní gymnastka Alexandra Soldatovová (21) se pokusila o sebevraždu! Čtyřnásobná mistryně světa a trojnásobná evropská šampionka v moderní gymnastice byla ve středu převezena do nemocnice v Moskvě s vícečetnými zraněními.

Alexandra byla úspěšnou především v týmových soutěžích, kde posbírala většinu mistrovských titulů. V roce 2018 se dokázala stát mistryní světa i v individuálním závodě se stuhou. Dále je také držitelkou sedmi individuálních stříbrných medailí.

Již o den dříve byla veřejnost informována, že Soldatovová se ze zdravotních důvodů nezúčastní Grand Prix v Moskvě. Po vyšetření v nemocnici u ní kromě několika zranění diagnostikovali také bulimii, která značí značné psychické problémy. Celá událost je nyní v šetření policie.

Jednadvacetiletá gymnastka je také známá tím, že si přivydělávala jako luxusní eskortní společnice (za noc si říkala o 226 tisíc korun). Tam s ní spolupracovala i jiný gymnastka Karolina Sevasťjanovová, která dříve byla milenkou nejlepšího střelce NHL současnosti Alexandra Ovečkina. Ten kvůli tomuto záletu dostal kopačky od své tehdejší přítelkyně - půvabné tenistky Marie Kirilenkové.

Moderní gymnastka Alexandra Soldatovová s míčem
Moderní gymnastka Alexandra Soldatovová s míčem