Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Z chudé au pair královnou. Neuvěříte, jaké kapesné má Ronaldova kráska!

Autor: ptr

Georgina Rodriguezová (26) je zasnoubená s fotbalou superstar Cristianem Ronaldem (35) a to znamená záruku luxusního životního stylu. Zámožný fotbalista si svou milou královsky hýčká a každý měsíc jí vyplácí kapesné, o kterém si běžný smrtelník může nechat zdát!

Portugalský mág si za sezonu v Juventusu vydělá zhruba 840 milionů korun a to jsou pouze příjmy z fotbalové kariéry. Další zdroje nabízí podnikatelské aktivity, reklamy, sociální sítě a další.

Aby si nesmírně pohodlný život v Turíně mohla užívat i Georgina s dětmi, vyplácí jí údajně její přítel měsíčně okolo 2,4 milionu korun, aby rodina nestrádala.

Překrásná přítelkyně fotbalisty Ronalda Georgina
Překrásná přítelkyně fotbalisty Ronalda Georgina

I matka dvouleté Alany Martiny si ale umí přivydělat. I ona je velmi aktivní na sociálních sítích a dokáže si tím značně přilepšit díky různým spolupracím, kromě toho se věnuje například modelingu. Vedle malé Alany vychovává i další tři Ronaldovy potomky, které mu porodily náhradní matky.

Ne vždy se však měla tak jako nyní. Vyrůstala ve skromných poměrech ve Španělsku a ještě v 19 letech se protloukala v anglickém Bristolu jako au-pair.

Poté zamířila do Madridu, kde se chtěla uchytit v některém z luxusních butiků. To se jí povedlo a při své práci pro pobočku Gucci se setkala se svým nynějším snoubencem a zbytek jejího pohádkového příběhu je všeobecně znám.