10. února 2020 • 13:20

Stašková v Juventusu září! V poháru nastřílela hattrick, drží unikátní bilanci

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalistka Andrea Stašková zazářila hattrickem ve čtvrtfinále Italského poháru, v němž pomohla Juventusu Turín k výhře 6:0 nad domácím Empoli. Devatenáctiletá útočnice české reprezentace se dvakrát prosadila v úvodní půli a svůj střelecký účet završila po změně stran.



Stašková v sezoně nastoupila do 15 soutěžních utkání a vstřelila šest branek. Zatímco v Lize mistryň "Stará dáma" i přes jeden gól české fotbalistky vypadla s Barcelonou, v italské lize, kterou od založení týmu v roce 2017 dvakrát ovládla, vede o šest bodů před Fiorentinou.

Stašková přestoupila do Juventusu v červenci z pražské Sparty. Díky 32 gólům ve 20 utkáních se v minulém ročníku stala nejlepší střelkyní české ligy a Spartě pomohla k obhajobě titulu. Loni v lednu byla rodačka ze Znojma druhým rokem po sobě vyhlášena největším talentem českého ženského fotbalu. Navíc je jedinou hráčkou, která dokázala dát gól ve všech soutěžích, které Juventus hraje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud