Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pyšný otec v Plzni: Vítej na světě, Tádo! Gratuloval Limberský i sparťan

Autor: jon

Zažívá slastné okamžiky, v životě naprosto mimořádné a výjimečné. Ondřej Mihálik, mladý ofenzivní záložník Viktorie Plzeň, se stal otcem! Na sociálních sítích se pochlubil svým prvorozeným synem Tadeášem, jehož narození oznámil na sociálních sítích ve čtvrtek odpoledne.

Mihálik se pochlubil snímkem z porodnice plzeňské Fakultní nemocnice v Lochotíně. "Vítej na světě, Tádo! 3080 gramů a 49 cm. Všichni jsme zdraví a zvládlo se to na jedničku," napsal rychlonohý hráč s přezdívkou "Pišta".

S gratulacemi se na sociálních sítích okamžitě roztrhl pytel. Nechyběli spoluhráči Jean-David Beauguel, Christián Herc, Šimon Gabriel, Jan Kopic nebo třeba David Limberský, který se s manželkou Lenkou také těší na nový přírůstek do rodiny. Mihálikovi popřál i obránce konkurenční Sparty David Lischka.

22letý ofenzivní záložník, případně útočník, přišel do Plzně v létě. Pod trenérem Pavlem Vrbou se na podzim do základní sestavy trvale neprosadil, o místo ve velké konkurenci bojuje i v éře nového kouče Adriana Guľy.

Do jarních zápasů v Opavě (3:0) a s Příbramí (4:0) zasáhl jako střídající hráč a vyšvihl solidní výkony. Po radostné události v osobním životě se mu bude pracovat na hřišti určitě ještě mnohem lépe.

Malý syn plzeňského záložníka Ondřeje Mihálika Tadeáš
Malý syn plzeňského záložníka Ondřeje Mihálika Tadeáš

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Plzeň - Příbram 4:0. Kanonáda, Bucha se blýskl hattrickem
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Opava - Plzeň 0:3. Povedená Guľova premiéra, dvěma góly řádil Beauguel
Video se připravuje ...

RUDEJ FANDA: Co chápe Kotal a Jílek ne. Budějky nad námi? Dřív sci-fi
Video se připravuje ...

TOP góly 22. kola: Buchova paráda nebo Teclův ťukes
Video se připravuje ...