Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpupný McGregor truchlí a vyzývá k opatrnosti! Přišel o milovanou tetičku

Autor: ptr

Nečekaná rána postihla Conora McGregora (31). Dlouho nechával aktuální celosvětový problém bez povšimnutí, ale nyní už se neudržel. Donutilo ho k tomu nečekané úmrtí v nejbližší rodině. Vyzval tak své fanoušky k opatrnosti a ostražitosti.

Jedna z nejslavnějších postav bojového umění sdílela srdcervoucí příběh na sociálních sítích, společně s doporučeními co nejvíce dbát na hygienu a snažit se předcházet nákaze.

„Byl jsem s rodinou ve studiu a chystal jsem se na živý přenos. Najednou mi zvonil telefon a dozvěděl jsem se, že moje milovaná teta Anne zemřela. V tu chvíli jsem nemohl vysílat. Moje přátelská milující teta. Sestra mé matky. Tenhle debilní virus, co se to sakra děje.“

O den později už bylo jasno, že McGregorova teta nepodlehla aktuální pandemii. I tak využil této smutné události k dobrému odkazu a pokračoval v šíření opatrnosti.

„Jsem vděčný za všechny milé zprávy a kondolence pro mou tetičku. Chci uvést na pravou míru, že nebyla obětí koronaviru. Ale je mi jasné, že v následujících týdnech při přípravách pohřbu budeme s virem konfrontováni. Proto až se shromáždíme s rodinou, požádám je o extra opatrnost a o to stejné prosím i vás. Buďte tu pro své přátele a rodinu během těchto stresujících dní.“

Bouřlivák Conor McGregor
Bouřlivák Conor McGregor