Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt v přímém přenosu! Oblíbený slovenský fitness trenér zemřel při online lekci

Autor: ptr

Obrovská tragédie se udála v Bratislavě. Populární trenér Milan Adamka (†45) zesnul přímo před očima svých klientek, když se mu během online lekce cvičení udělalo nevolno, upadl a už se bohužel neprobral. Tato nečekaná ztráta zcela šokovala veřejnost, především mezi bratislavskou klientelou byl trenér velmi oblíbený.

Koronavirová pandemie zapříčinila, že už jsou několik týdnů všechny posilovny a fitness centra uzavřeny. Trenéři tak hledali náhradní cesty jak spolupracovat se svými klienty a online setkání byly zřejmě nejlepší možnou alternativou v této nařízeními svázané době. Stejného nástroje využíval i Milan Adamka, který působil hned v několika známých bratislavských posilovnách.

I v pondělí měl domluvené online setkání se svou klientelou, ale tentokrát skončila hodina tragicky. Od osudného okamžiku mu lidé vypisují dojemné vzkazy na sociálních sítích a nechápou, jak se mohlo něco takového stát. Aktivní životní styl, spousta sportu a s tím spojená vynikající kondice, ani to bohužel nestačilo. Prosakují informace, že Milan možná nevěnoval dostatečnou pozornost srdečním problémům, které v minulosti prodělal.

Oblíbený fitness trenér Milan Adamka tragicky zesnul během online lekce
Oblíbený fitness trenér Milan Adamka tragicky zesnul během online lekce

„Byl slušný, pokorný, uměl člověka správně motivovat a hlavně byl ve svém věku příkladem, jak může člověk vypadat a co vše může dokázat, když se udržuje ve fomě,“ popsala jedna z klientek. V úterý odcvičil na kamarádovu počest online hodinu kolega Jany Landl a ve čtvrtek se uskutečnila speciální vzpomínková akce na stránkách jednoho fitness centra, kde Milan působil.

„V pondělí se stalo něco, co nedokážeme pochopit, uvěřit, přijmout a aktuálně ani přežít. Většina z vás ví, že nás opustil výjimečný člověk a láska mého života. Je mi velice líto, že se s ním nemůžeme rozloučit všichni společně z důvodu omezení spojených s COVID 19. Rozloučení s Milánkem se uskuteční ve čtvrtek v 11 hodin. Pokud mu chcete dát poslední sbohem, tak jak by si to určitě přál, připojte se online ve čtvrtek v 11 hodin na stránku MOVE academy a zacvičte si pro něho všichni společně pět minut,“ poprosila zdrcená přítelkyně Elena Buzinkayová všechny truchlící.

Záznam vzpomínkového cvičení Milanovy kamarádky Ley Grančičové.