Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Brutální tenisová pařba! Djokovič a spol. tančili do půl těla se sexy dívkami

Autor: ptr

Party jako řemen uzavřela první turnaj Adria Tour, podniku který vznikl z myšlenky Novaka Djokoviče (33). Právě duchovní otec to parádně rozjel se svými kumpány v rodném Bělehradě. Srbsko naštěstí zrušilo téměř všechny restrikce ohledně koronaviru a tak si světové tenisové hvězdy mohli užívat bez strachu z postihu.

Bělehradské vydání bylo první částí zmiňované »tour« a hned od začátku bylo vidět, že strach z obávané nemoci už dosti opadl. Hned na start si tenisté střihli fotbalové utkání, kde nebyla nouze o hromadné oslavy a i nadále plně využívali aktuálního rozvolnění.

Mohli si užít i parádní kulisy vyprodaných zápasů, přítomnosti rozhodčích i podavačů míčků. Vše bylo aspoň na chvíli jako dříve. To však vzbudilo i řadu otázek, zde to stojí za riziko, které jistě stále hrozí.

Úplným vyvrcholením pak byla závěrečná divoká party, které se kromě Djokoviče zúčastnil například vítězný Dominic Thiem, nebo Alexander Zverev a další. Noční klub v srbském hlavním městě byl svědkem pořádně odvázaného počínání světových hráčů a někteří se neostýchali jít klidně do půl těla. Samozřejmostí byly i krásné dívky a ženy, které zpříjemňovaly tenistům rozloučení s vydařeným turnajem.

Závěrečná párty se vydařila!
Závěrečná párty se vydařila!