Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šafářová s krásným prstýnkem mezi květinkami: Zásnuby nevyvrátila!

Autor: zal, David Turek

Je to jako mlátit míčkem o zeď. Ač se na levé ruce tenistky Lucie Šafářové (33) blýská prstýnek zásnubních parametrů, ona i její přítel Tomáš Plekanec (37) dotazy na něj odráží. I když...

Bývalá nejlepší hráčka světa ve čtyřhře se stala jednou z osobností, které ve středu zahájily v botanické zahradě výstavu jehličnanů. Do pražských Bohnic dorazila i s půlroční dcerkou Leontýnkou a »Plekym«. Hokejista Komety se během akce postaral o hlídání, když malou uložil do kočárku a drncal s ní po okolí, aby usnula.

I tentokrát na levém prsteníčku Lucie zářil kroužek s kamínkem, který podporuje zvěsti, jež už několik měsíců kolují, že se sportovní pár zasnoubil.

Prsteníček Lucie Šafářové zdobí překrásný prstýnek s kamínkem
Prsteníček Lucie Šafářové zdobí překrásný prstýnek s kamínkem

Na přímý dotaz Blesku, jestli se blíží veselka, Šafářová odpověděla: „Bez komentáře. K tomu se nebudu vyjadřovat.“ Zásnuby tak ani nepotvrdila, ani neodmítla. Už v sobotu během tenisového turnaje hokejistů jsme stejnou otázku položili i jejímu Tomášovi.

Ten teprve před nedávnem dostal defi nitivní štempl na rozvodové papíry s exmanželkou Lucií Vondráčkovou, když soudní rozhodnutí nabylo právní moci. „Já nevím, uvidíme,“ mlžil ještě víc než jeho partnerka. Ale ani Plekanec neřekl rozhodné ne.

Čeká český sport velká svatba?