25. února 2017 • 17:20

Po supergólu selhal. Podaný proti Karviné přestřelil odkrytou branku

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po týdnu mohl Duklu opět nasměrovat za výhrou, jenže tentokrát se mohl jen chytat za hlavu. Obránce Jakub Podaný měl proti Karviné dobrou příležitost, aby nerozhodný stav převážil na stranu svého týmu, ale na parádní gól z minulého kola navázat nedokázal. I proto remizovala Dukla s Karvinou 0:0.



„Asi to byla moje nemohoucnost,“ posteskl si po utkání Podaný. Litoval své příležitosti z 25. minuty. Branislav Miloševič hezky nacentroval, Podaný byl na správném místě, jenže ze dvou metrů bránu přestřelil.

„Balon jsem viděl docela dobře, šel jsem do takové té kapsy, protože jsem doufal, že to tam proletí,“ popisoval dukelský obránce.

Dukla - Karviná: Domácí pálí šance, v tutovce selhal Podaný
Video se připravuje ...

„Škoda že to spadlo přede mnou na zem, kdybych to hrál z první, je to pro mě asi jednodušší. Myslel jsem si, že už to doklepnu do brány, ale balon byl i rotovaný, vyskočil hodně vysoko. Snažil jsem se na to zareagovat, ale nohu už jsem tak rychle nezvedl, od kolena to šlo nad bránu,“ přemítal dál nad svou šancí.

Karvinský gólman Jan Laštůvka nepopíral, že si po této situaci oddechl. „Bylo to naše štěstí. Kdybychom dostali gól, možná by to s námi víc zamávalo,“ konstatoval Laštůvka. „Ve druhé půli trefila Dukla tyč. Přijeli jsme si pro bod a dosáhli jsme svého,“ dodal zkušený brankář.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Karviná 0:0. Střelci spalovali na Julisce šance
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 2. • 13:30
FK Dukla Praha
FK Dukla Praha
0:0
ONLINE
25. února
13:30
MFK Karviná
MFK Karviná
Sestavy

Domácí: F. Rada – Kušnír, Štetina, Bezpalec, Podaný – Daniel Tetour, Marek Hanousek (C), Mustedanagič (60. Juroška) – Milošević, Holenda, Olayinka (80. Edmond).

Hosté: Laštůvka – Holík, Košťál, Hošek, Eismann (C) – Janečka, Šisler – Jan Moravec (88. Duda), Budínský, Puchel (39. Panák) – Wágner (89. Jovanović).

Náhradníci

Domácí: Juroška, Brandner, Smejkal, Edmond, Preisler, Šimůnek, Hruška

Hosté: Weber, Galuška, Jovanović, Jurčo, Panák, Duda, Pindroch

Karty

Domácí: Daniel Tetour, Podaný

Hosté: Budínský

Rozhodčí

Marek – Nádvorník, Hájek

Stadion

Juliska, Praha 6 - Dejvice

Návštěva

1 613 diváků

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud