9. června 2017 • 09:00

Vrba se Zemanem nepočítá, chce ho Liberec. Problémem může být plat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňák za Plzeňáka? Záložník Martin Zeman je na seznamu vytipovaných posil fotbalového Liberce, který hledá náhradu za Egona Vůcha. Ten U Nisy z Plzně hostoval a nyní zamířil do Kazachstánu. Se Zemanem již Viktoria podle informací Sportu nepočítá, do cesty pod Ještěd by se však mohl postavit jeho vysoký plat.



Slovan opustil plzeňský Egon Vůch, mezi vybranými náhradníky podle informací deníku Sport figuruje další hráč Viktorie Martin Zeman.

„Mohu k tomu říci jen to, že je to hráč, který by do naší hry typologicky zapadal, ovšem momentálně o něm s Plzní nejednáme,“ prozradil sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.

Plzeň - Slovácko: Zeman upadl přes skluzujícího Šumulikoského, Bakoš proměnil penaltu – 2:0
Video se připravuje ...

Plány na jeho přesun pod Ještěd však existují. Jenže to se může během letní pauzy rychle změnit. Vše závisí na majiteli klubu Ludvíku Karlovi. A také na tom, zda by se Slovan dokázal se Západočechy na transferu nejspíše v podobě hostování dohodnout. Zádrhelem by mohl být Zemanův nadstandardní plat. Bývalý mládežnický reprezentant má v Plzni brát přes tři sta tisíc korun měsíčně.

Zemanův a následovala penalta
Zemanův a následovala penalta

Osmadvacetiletý záložník sice má s českým vicemistrem zahájit letní přípravu na novou sezonu, ovšem podle zdroje deníku Sport s ním staronový trenér Viktoriánů Pavel Vrba nepočítá.

Pro Slovan pak mluví i fakt, že pod Ještědem Zeman bydlí a z Liberce pochází jeho manželka. Na jaře nastupoval pravidelně, v závěru se však zranil. Naposledy za západočeský klub nastoupil proti Slovácku (2:0).

Severočechům by se hráč s excelentní levačkou hodil. Devátý tým uplynulé sezony totiž neuplatnil opci na krajního záložníka Egona Vůcha, který patří Plzni a nyní je na testech v kazašském Tobolu Kostanaj. V poslední době z Plzně do Liberce putoval útočník Marek Bakoš a naposledy Egon Vůch.

Plzeň - Slovácko: Fantastický Daněk! Vychytal Zemanovu tutovku
Video se připravuje ...

Hradec Králové - Plzeň: Zeman dal Mudrovi jesle, jeho centr na Bakoše neprošel
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud