9. prosince 2015 • 08:10

Ronaldo má další rekord, ve skupině Ligy mistrů dal 11 gólů!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bum, prásk, bum, prásk. Takhle pálí kanón CR7. Portugalský kouzelník Cristano Ronaldo si po dlouhých týdnech spravil chuť a čtyřmi góly zničil naděje Malmö v závěrečném utkání skupiny Ligy mistrů. Bílý balet vyhrál 8:0, hattrickem se blýskl i Ronaldův parťák Benzema.



Někdy to možná v téhle sezoně vypadalo, že jsou dny Cristiana Ronalda v Realu sečteny. Madridský klub musel překousnout debakl s Barcelonou v lize, spekulovalo se, že se CR7 nesnese s koučem Rafou Benítezem.

"Jsou to spekulace, děje se to každý rok. Lidé už jsou na to zvyklí. Cítím se v tomhle klubu dobře, od té doby, co jsem přišel, mi hodně pomáhá. Jsem tady velmi spokojený. Mám smlouvu s Realem Madrid a zůstanu," uvedl Ronaldo rezolutně

Portugalec někdy zářil, jindy vypadal otráveně. Stále patřil k tahounům, dal i pět branek v ligové bitvě s Espanyolem a stal se rekordmanem La Ligy, jenže celkově měla fazóna chlapíků z „bílého baletu“ do ideálu daleko.

Cristiano Ronaldo si povodil švédskou obranu
Cristiano Ronaldo si povodil švédskou obranu

Tak to prostě vzal opěvovaný hezoun s vyrýsovaným tělem vzal v Lize mistrů na sebe. Poprvé se proti Malmö trefil v 39. minutě a za dvacet minut už měl čtyři zářezy na pažbě. Ve skupině Ligy mistrů tak má na kontě on sám jedenáct vstřelených gólů, což se může zdát jako neuvěřitelné číslo. Nikdo v historii jich nedal víc.

"Jsem rád, že jsem dosáhl na další rekord. Jsem spokojený s tím, jakou mám zatím sezonu. Byly tam nějaké nezdary na začátku, ale teď už si víc věřím," prohlásil historicky nejlepší střelec Ligy mistrů.

Třeba celý Juventus Turín, který postupuje z druhého místa skupiny D, dal za šest zápasů ve skupině jen šest branek, Portugalec je tak v tomto směru o třídu lepší… Ve skupině C daly postupující týmy Atlético Madrid 11 branek a Benfica 10 branek, v béčku pak Wolfsburg 9 a PSV Eindhoven 8. I tohle srovnání nepotřebuje další komentář.

Z V R P Skóre B
1. Real 13 9 3 1 28:6 30
2. Paris SG 10 6 2 2 18:6 20
3. Šachtar 6 1 0 5 7:14 3
4. Malmö 6 1 0 5 1:21 3

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud