20. října 2013 • 00:13

Kouč Slavie Koubek bleskový přesun stihl. Trošku jsme mlžili, přiznal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Miroslav Koubek prožil hodně neobvyklou sobotu. V ostravských Vítkovicích nejprve odpoledne dovedl fotbalovou reprezentaci do 19 let k výhře nad Gibraltarem v evropské kvalifikace, pak se letecky přesunul do Plzně a večer na lavičce pražské Slavie získal bod za ligovou remízu 1:1 proti domácí Viktorii.



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 10. • 20:15
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
1:1
ONLINE
19. října
20:15
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
Góly

Domácí: 60. Rajtoral

Hosté: 30. Juhar

Sestavy

Domácí: Kozáčik – Rajtoral, Procházka, Čišovský, Řezník – Ďuriš (68. Kovařík), Hořava, Kolář, Horváth (C), Pospíšil (46. Petržela) – Bakoš (83. Wágner).

Hosté: Rakovan – Dostál, Dobrotka (C), Škoda, Neves – Prošek (68. Štěpán), Zmrhal (87. Škutka), Lička, Petrák, Nitrianský (79. Koreš) – Juhar.

Náhradníci

Domácí: Bolek, Hubník, Hejda, Petržela, Kovařík, Tecl, Wágner

Hosté: Kolařík, Čonka, Šimeček, Štěpán, Koreš, Škutka, Řehák

Karty

Domácí: Horváth, Bakoš, Petržela

Hosté: Neves

Rozhodčí

Jílek – Kordula, Peřina

Stadion

Doosan Arena, Plzeň

Návštěva

10 834 diváků

K úplné spokojenosti mu chybělo jen to, aby červenobílí proměnili více ze svých mnoha gólových šancí a v Plzni zvítězili. "Už jsem si myslel, že budu mít šest bodů za den. Maximum se nepodařilo, ale čtyři body jsou taky nadstandard," řekl novinářům Koubek.

Přesun z jedné strany republiky na druhou zvládl bleskově. Duel devatenáctky skončil ve čtvrt na pět odpoledne a kolem půl sedmé už byl Koubek u plzeňského stadionu. "Letělo se mi dobře, bylo to v pohodě," poznamenal slávistický kouč.

Nervózní, aby duel stihl, prý nebyl. Stejně jako klub nechtěl, aby se jeho cesta stala událostí celého ligového kola, i proto Slavia dlouho nepotvrdila, zda kouč duel opravdu stihne.

"Bylo to mé přání, nemám moc rád cirkus kolem sebe. Jsem radši v pozadí, proto se trošku mlžilo. I když bylo od první chvíle jasné, že pokud nebude mlha nebo vichřice, tak jsme schopni to zrealizovat," dodal Koubek.

Že povede v evropské kvalifikaci devatenáctku, byla před měsícem podmínka Fotbalové asociace ČR pro jeho uvolnění do Slavie.

Rakovan chytil Horváthovi penaltu
Rakovan chytil Horváthovi penaltu

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud