14. února 2012 • 18:21

Průšvih opory Kolína. Opilý naboural BMW, v krvi měl 1,6 promile

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce bundesligového Kolína nad Rýnem Mišo Brečko má velký problém. Slovinský reprezentant se v noci na úterý zúčastnil spolu s hvězdou týmu Lukasem Podolskim, dalšími spoluhráči a legendou formule 1 Michaelem Schumacherem klubového karnevalu. Po jeho skončení nasedl opilý do auta a havaroval ve svém BMW. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 1,6 promile!



Policejní hlídka kolínského obránce zadržela okolo čtvrt na tři ráno. "Těsně před Heumarktem jsem si všiml auta, které z ničeho nic vjelo na vlakové koleje a bouralo," uvedl do policejní zprávy řidič autobusové linky, svědek nehody.

BMW X 5 řidiče, jímž byl sedmadvacetiletý obránce Kolína Mišo Brečko, nebylo dál pojízdné. U rok starého vozidla došlo mimo jiné k silnému poškození podvozku.

K nehodě přijeli policisté, provedli dechovou zkoušku na alkohol. Ta odhalila 1,6 promile! Brečko policistům přiznal, že se vracel z klubového karnevalu. Jak se ale s autem na koleje dostal, nedokázal vysvětlit.

"Byla obrovská chyba, že jsem v takovém stavu sedl za volant," přiznal slovinský obránce. To jistě byla, jízda v opilosti přijde Brečka draho, auto dlouhou dobu řídit nebude.

Policie ihned po havárii zabavila Brečkovi řidičský průkaz a odebrala vzorky krve. Trest ho pravděpodobně čeká i od klubu, popíjení alkoholu během sezony mu u kolínského vedení jen tak neprojde.

Na karnevalové party byl vedle hráčů Kolína i pilot formule jedna Michael Schumacher. Velký fanoušek týmu dorazil se ženou Corinnou a otcem Rolfem.

Obránce Brečko v této sezoně odehrál 15 bundesligových zápasů, dostal v nich čtyři žluté a dvě červené karty. Nastupoval i za slovinskou reprezentaci v kvalifikaci na EURO 2012.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud