13. února 2012 • 18:43

Smutná atmosféra na Letné. Fotbalisté uctili památku Přibyla

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Černé pásky na levých pažích. Smutné tváře. Na Letné klid. Fotbalisté Sparty minutou ticha uctili pámátku zesnulého místopředsedy Lukáše Přibyla.



Od čtvrtečního odpoledne, kdy se veřejnost o tragické smrti dozvěděla, zavládl ve Spartě smutek. V celém klubu - včetně samotných hráčů a trenérů, kteří byli zrovna na soustředění ve Španělsku.

V pondělí poprvé po návratu do Prahy se Letenští utkali v přípravném zápase s Banskou Bystricí. Utkání odehráli s černými páskami a památku Lukáše Přibyla uctili minutou ticha.

Nálada byla na Letné mizerná. Před utkáním a o poločase nehrála žádná hudba. Na každém kroku se vzpomínalo na Přibyla. I před stadionem, kde se počet hořících svíček ještě rozrostl.

Stále usměvavý a sympatický dlouhán Lukáš Přibyl zemřel náhle na selhání nemocného srdce. Jeho smrt šokovala celý český fotbal.

Vzpomínka na Lukáše Přibyla
Vzpomínka na Lukáše Přibyla

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud