6. října 2015 • 22:00

Sparta, Liberec a Litvínov v LM postupují, Třinec a Vítkovice končí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Litvínova postoupili do osmifinále hokejové Ligy mistrů, přestože si s Vídní v základní hrací době připsali první porážku v soutěži. Vítkovice prohrály v odvetném utkání 1. kola play off na ledě Tappary Tampere 1:2 a se soutěží se stejně jako Třinec loučí. Postup si zajistil díky skvělému úvodu i Liberec, jako poslední postoupila po výhře v Curychu 3:0 pražská Sparta.



Litvínov jde po boji dál. Postup trefil Lukeš

Hokejisté Litvínova postoupili do osmifinále hokejové Ligy mistrů, přestože si s Vídní v základní hrací době připsali první porážku v soutěži. O úspěšnějším z dvojice za stavu 1:2 v součtu s prvním duelem rozhodlo prodloužení, v němž se v čase 64:45 prosadil útočník František Lukeš.

"Z naší strany to byl vydřený zápas. Jsme rádi, že se nám podařilo postoupit, ale výkon nebyl ideální. Neměli jsme potřebnou energii, proto jsme se s nimi tahali celé utkání," řekl trenér Radim Rulík a ocenil výkon brankáře Lukáše Horáka, který si připsal 25 úspěšných zákroků. "Zachytal skvěle a držel nás v utkání," doplnil na adresu gólmanské dvojky Vervy.

Úřadující český mistr, který neodstartoval nejlépe nový extraligový ročník, šel do zápasu s jednobrankovým vedením v zádech, když v rakouské metropoli vyhrál 4:3. A ještě více ho mohl v první třetině přiblížit postupu v oslabení Hořava, jenže únik ke gólu nedotáhl. Dzieduszycki na druhé straně rozezvučel tyč za zády brankáře Horáka.

Druhou třetinu rozkouskovala častá vyloučení, i po ní byl ale bezbrankový stav. A poté, co hosté zkraje třetí části přečkali bez úhony další oslabení, sami v přesilovce udeřili zásluhou Rottera, jenž byl na konci povedené kombinace. Odpověď ale přišla už za 72 vteřin - rovněž v početní výhodě vyrovnal tečující Jánský.

Po náznaku roztržky se situace pro Severočechy opět zamotala, když jim v 51. minutě ujel při oslabení Whitmore a vrátil hostům vedení. Gólman Kickert se pak několikrát vyznamenal, ale součet skóre z obou zápasů 5:5 se nezměnil a přinesl prodloužení. To ukončil povedenou ranou Lukeš.

"Udělali chybu na modré čáře, Viktor (Hübl) mi to dobře hodil, tak jsem to tam plácnul a jsem rád, že to tam spadlo," radoval se Lukeš, který v nastavení do rozhodujícího střídání nehrál, neboť si v kabině nechal brousit brusle.

Kapitán Michal Trávníček po zápase ocenil výkon vídeňských Capitals. "Nebyl to vůbec špatný mančaft. Napadali ve třech v obou zápasech a nám to docela dělalo problémy. Dnes byl navíc ke konci třetin špatný led. Často jsme ztráceli puky a oni nám to vraceli do třetiny," uvedl Trávníček na adresu účastníka mezinárodní ligy EBEL.

Soupeřem Litvínova v dalším kole bude švédská Frölunda, která dohnala ztrátu po týden staré porážce v Ingolstadtu 2:4. Vyhrála v základní hrací době 3:1 a v 67. minutě prodloužení zajistil týmu z Göteborgu postup Ryan Lasch.

Hokejová Liga mistrů - odvetný zápas 1. kola play off:

HC Verva Litvínov - Vídeň Capitals 2:2 v prodloužení (0:0, 0:0, 1:2 - 1:0)

Branky a nahrávky: 47. Jánský (Pavlík), 65. Lukeš (Hübl) - 46. Rotter (Sharp), 51. Whitmore (Dzieduszycki, Milam). Rozhodčí: Vinnerborg (Švéd.), Fraňo - Lhotský, Špůr. Vyloučení: 4:8. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 2084. První zápas: 4:3, postoupil Litvínov.

Sestavy:

Litvínov: Horák - Kubát, Chaloupka, Z. Sklenička, F. Pavlík, T. Pavelka, Frolo, Kokeš, Gula - Lukeš, Hübl, Martynek - Trávníček, R. Hanzl, Jánský - M. Hořava, Piroš, I. Řehoř - Jurčík, Smolka, Písařík. Trenéři: Rulík a Weissmann.

Vídeň: Kickert - Fraser, Lakos, Milam, Iberer, Milam, Pretnar, Klimbacher, Peter - Dzieduszycki, Whitmore, McLean - Gamache, Sharp, Rotter - Fischer, Nödl, Bois - Grosslercher, Schiechl, Hartl - Nissner. Trenér: Boni.

MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 10. • 17:00
HC Verva Litvínov
HC Verva Litvínov
2:2
ONLINE
6. října
17:00
UPC Vienna Capitals
UPC Vienna Capitals
Góly

Domácí: 46:42. Jánský, 64:45. Lukeš

Hosté: 45:30. Rotter, 50:46. Whitmore

Sestavy

Domácí: Horák (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Sklenička, Pavlík, Pavelka, Frolo, Kokeš, Gula – Lukeš, Hübl "A", Martynek – Trávníček "C", Hanzl, Jánský – Hořava, Piroš "A", Řehoř – Jurčík, Smolka, Písařík

Hosté: Kickert (Lawson) – Lakos "C", Fraser, Iberer, Milam, Pretnar, Klimbacher, Peter, Nissner – McLean, Whitmore, Dzieduszycki – Rotter "A", Sharp, Gamache – Bois "A", Nodl, Fischer – Hartl, Schiechl, Grosslercher

Rozhodčí

Fraňo, Vinnerborg- Lhotský, Špůr

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky

Návštěva

2084 diváků

Vítkovice na Tapparu nestačily a v LM končí

Zápas rozhodl ve 37. minutě útočník Jan-Mikael Järvinen. V úvodním domácím duelu podlehli Ostravané finskému soupeři 0:2. V osmifinále čeká Tapparu úspěšnější ze souboje mezi švédskými celky Luleou a Färjestadem.

Oba celky v úvodní třetině nevyužily po jedné přesilovce. Vítkovice se ubránily při Klokově trestu a Tappara odolala při Dixonově pobytu na trestné lavici. Domácí se ale dočkali vedení osm vteřin před první pauzou. Peltola prostřelil ránou od modré čáry gólmana Dolejše mezi betony.

Na začátku druhé části přečkaly Vítkovice další oslabení a ve 28. minutě se radovaly z vyrovnání. Olesz projel defenzivou Tappary a střelou z pravého kruhu překonal Noronena. Domácí se následně sice ještě neprosadili při Vandasově trestu, ale v další přesilovce už udeřili. Za Dolejšem skončila tečovaná Järvinenova střela.

Tappara bezpečný náskok na postup ve třetí třetině bez potíží uhájila. Ještě zvýšit mohl po faulu chorvatského obránce Puziče Haapala, ale neproměnil 45 vteřin před koncem trestné střílení.

"Neodehráli jsme špatné utkání, bohužel jsme udělali zbytečné fauly v útočné třetině a z toho jsme jednou inkasovali. Věděli jsme, že musíme porazit soupeře rozdílem tří branek. Proto jsme zkoušeli od druhé třetiny hru otevřít, ale čas byl proti nám. Bohužel jsme nedokázali Tapparu gólově přestřílet," řekl vítkovický trenér Ladislav Svozil.

Tappara Tampere - HC Vítkovice Steel 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 20. Peltola (Saravo, Dixon), 37. Järvinen (Kuusela, Aalto) - 28. Olesz (Strapáč). Rozhodčí: Grumsen (Dán.), Fonselius - Puolakka, Pesonen (všichni Fin). Vyloučení: 4:8. Využití: 1:0. První zápas: 2:0, postoupila Tappara Tampere.

Sestavy:

Tappara: Noronen - Saravo, Aalto, Plastino, Bonsaksen, Kankaanperä, Elorinne, Rouhiainen, Mäkinen, Honkanen - Lajunen, Haapala, Kuusela - Savinainen, Ilomäki, Laine - Dixon, Järvinen, Peltola - Karjalainen, Kaksonen, Rauhala. Trenéři: Tapola, Ojanen a Vähä-Ruohola.

Vítkovice: Dolejš - Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda, Pastor, Kovář, Štencel, Puzič - Szturc, Strapáč, Olesz - Kucsera, Kolouch, E. Němec - Burger, Balán, Zdráhal - Húževka, M. Hlinka, Vandas. Trenéři: Svozil a Petr.

MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 10. • 17:30
Tappara
Tappara
2:1
ONLINE
6. října
17:30
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
Góly

Domácí: 19:52. Peltola, 36:55. Jarvinen

Hosté: 27:58. Olesz

Sestavy

Domácí: Noronen (Karhunen) – Saravo, Aalto, Plastino, Bonksanen, Kankaanperä, Elorinne, Makinen, Honkanen – Lajunen, Haapala, Kuusela – Savinainen, Ilomäki, Laine – Dixon, Järvinen, Peltola – Karjalainen, Kaksonen, Rauhala

Hosté: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Čerešňák, Klok, Sloboda, Pastor, Kovář, Štencel, Puzič – Szturc, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Němec – Burger, Balán, Zdráhal – Húževka, Hlinka, Vandas

Rozhodčí

Grumsen (Dánsko), Fonselius – Puolakka, Pesonen (všichni Finsko)

Stadion

Hakametsä Arena

Návštěva

2 097 diváků

Třinec podlehl HV 71 a s Ligou mistrů se loučí

Hokejisté Třince jsou po prohře 1:3 na ledě švédského celku HV 71 Jönköping vyřazeni z play off Ligy mistrů. Český vicemistr po domácí remíze 2:2 dokonce vedl gólem Jakuba Klepiše a naději na postupové vítězství držel až do 52. minuty, ale pak v oslabení inkasoval rozhodující branku z hokejky Chrise Abbotta. Švédové pak postup stvrdili třetí trefou při třinecké power play.

Třinec bez Adamského, Hrabala, Galvase a potrestaného Polanského i v odvetě sehrál se švédským týmem rovnocennou partii. Za překonaným Hamerlíkem sice v 11. minutě zazvonila tyčka, ale pak měl velkou možnost dostat Třinec do vedení Chmielewski, který však v sólovém nájezdu ztroskotal na Ersbergovi.

Povedlo se to až Klepišovi, který ve 27. minutě z brankoviště uklidil do sítě vyraženou ránu Linharta. Hosté ale náskok neudrželi dlouho a Eidstedt přesně v polovině utkání překonal Hamerlíka dělovkou od modré čáry.

Domácí pak šli za druhým gólem s výraznější vervou. Do další šance se znovu dostal Eidstedt, ale Hamerlíka podruhé v zápase spasila tyčka.

Zraněného slovenského brankáře pak ve 47. minutě musel vystřídat Hrubec, který nedlouho po nástupu se štěstím přečkal příležitost Laineho. Nakonec se však vedoucího gólu HV 71 dočkalo: důrazný Abbott v přesilové hře střelhbitě vylovil odražený kotouč a zasunul ho bekhendem za Hrubce.

Slezané se v závěru pokusili vyrovnat a vynutit si prodloužení v šesti mužích v poli, ale do prázdné branky skóroval 32 sekund před koncem Bengtsson.

"Byl to velmi těžký zápas, který nám zkomplikovala zranění Hamerlíka a Klesly. Hra z naší strany nebyla špatná, o výsledku ale rozhodla jedna přesilovka. Měli jsme hodně zraněných, v podstatě tři klíčoví hráči se zranili. Jejich zkušenosti nám v závěru chyběly," uvedl třinecký trenér Jiří Kalous.

"Byla to pro nás obrovská zkušenost. Mladí hráči potřebují takovýto typ konkurence. Pouze při mezinárodní konfrontaci vidí, jak na tom ve skutečnosti jsou," dodal.

HV 71 Jönköping - HC Oceláři Třinec 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 31. Eidstedt (Sandberg), 52. Abbott (Almquist, Hansson), 60. Bengtsson (Laine) - 27. Klepiš (Linhart). Rozhodčí: Lindqvist (Fin.), Sjöqvist - Pihlblad, Wernström (všichni Švéd.). Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. První zápas: 2:2, postoupil HV 71 Jönköping

Sestavy:

HV71: Ersberg - Almquist, O'Byrne, Johansson, Hansson, Cederholm, Eidstedt, Moverare - Thörnberg, Önnerud, Christensen - Tedenby, Abbott, Laine - Sundh, Sandberg, Bengtsson - Melin, Stenlund, Andersson - Ahl. Trenéři: Lindbom a Tim Brithén.

Třinec: Hamerlík (47. Hrubec) - M. Doudera, Klesla, Nosek, L. Doudera, Linhart, Adámek - Irgl, Kreps, Orsava - Klepiš, Matuš, Svačina - Hrňa, Rufer, Jašek - Chmielewski, Rákos, Dravecký. Trenéři: Kalous a Varaďa.

MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 10. • 19:00
HV71
HV71
3:1
ONLINE
6. října
19:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 30:01. Eidstedt, 51:15. Abbott, 59:28. Bengtsson

Hosté: 26:53. Klepiš

Sestavy

Domácí: Ersberg (Pettersson-Wentzell) – Almquist, O´Byrne, Johansson, Hansson Cederholmd, Eidstedt, Moverare – Thörnberg (A), Önnerud (A, CTS), Christensen – Tedenby, Abbott (C), Laine – Lundh, Sandberg, Bengtsson – Melin, Stenlund, Andersson – Ahl.

Hosté: Hamerlík (od 47. min Hrubec) – Klesla (C), M. Doudera, Nosek, L. Doudera, Linhart, Adámek – Orsava, Kreps, Irgl (A) – Svačina, Matuš, Klepiš – Jašek, Rufer, Hrňa (CTS) – Dravecký, Rákos, Chmielewski.

Rozhodčí

Petri Lindqvist (FIN), Mikael Sjoqvist – Henrik Pihlblad, Emil Wernstrom (všichni SWE)

Stadion

Kinnarps Arena, Jönköping

Liberec rozhodl v úvodu

Hokejisté Liberce vyhráli v odvetném utkání 1. kola play off hokejové Ligy mistrů na ledě švédského Linköpingu 6:3 a jasně potvrdili postup po domácím vítězství 4:1. Svěřenci trenéra Filipa Pešána vedli v Linköpingu v deváté minutě už 4:0. V osmifinále se Bílí Tygři utkají s Davosem. Švýcarský mistr vyřadil IFK Helsinky, když po úvodní prohře 1:2 zvítězil doma 5:2.

Liberec nastoupil bez obránce Ševce, který ze zdravotních důvodů sledoval duel jen z tribuny. Už po 26 vteřinách Liberec vedl. Vampola před brankou ideálně uvolnil Birnera, který si snadno ve 14. soutěžním zápase v dresu Liberce v součtu extraligy a Ligy mistrů připsal premiérovou trefu.

Ve třetí minutě zvýšil Řepík, který po Dernerově střele dorazil puk vkleče bekhendem. Za 30 sekund už to bylo 3:0 pro hosty. Perssona obral o puk Bulíř a z úniku prostřelil Rautia pod vyrážečku. V deváté minutě po akci Stránského úspěšně dorazil Jelínek a do branky Linköpingu šel Högberg.

O postupu bylo jasno. Domácí se jen snažili zmírnit prohru. Po 54 vteřinách druhé části inkasoval poprvé i Schwarz, jehož překonal při Řepíkově trestu zblízka Little. Ve 24. minutě ale opět skóroval Liberec, Bakošovu přihrávku proměnil Radivojevič.

Na druhé straně na konci druhé části nedal bombou z mezikruží šanci libereckému gólmanovi Forsling a ve 45. minutě se při dalším Řepíkově trestu trefil z pravého kruhu Little. Poslední slovo měl v 57. minutě Řepík, který povedenou střelou z levého kruhu zaznamenal druhý gól v utkání.

"V obou utkáních bylo druhé a třetí dějství nesmírně vyrovnané. Sérii jsme vyhráli v úvodních dvacetiminutovkách obou střetnutí. Jsem rád, že jsme se utkali s takto kvalitním celkem. Jsem samozřejmě rád i za naše vítězství a doufám, že se nám podaří úspěch zopakovat i v příštím kole," řekl oficiálním stránkám klubu trenér Liberce Filip Pešán.

Linköping HC - Bílí Tygři Liberec 3:6 (0:4, 2:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 21. Little (Junland, Persson), 40. Forsling (Fogström, Sörensen), 45. Little - 1. Birner (Vampola, Řepík), 3. Řepík (Derner, Vampola), 4. Bulíř, 9. P. Jelínek (Stránský, Krenželok), 24. Radivojevič (Bakoš, Bulíř), 57. Řepík (Ulrych, Šimek). Rozhodčí: Solem (Nor.), Edqvist - Ahlén, Dahmen (všichni Švéd.). Vyloučení: 4:3, navíc Vampola (Liberec) 5 min. a do konce utkání. Využití: 2:0. První zápas: 1:4, postoupil Liberec.

Sestavy:

Linköping: Rautio (9. Högberg) - A. Karlsson, Forsling, Carlsson, Billins, Rahimi, Dahlström, Junland, Hansson - Hardt, Persson, Little - Lilja, Sörensen, Fogström - S. Karlsson, Gordon, Blomberg - Gallo, Rondahl, Andersson. Trenéři: Tangnes, Montén a Östman.

Liberec: Schwarz - Vitásek, Derner, Šimek, Ulrych, Plutnar, Výtisk, Kajínek - Řepík, Vampola, Birner - Bakoš, Bulíř, Radivojevič - Stránský, P. Jelínek, Krenželok - Jonák, Lakatoš, A. Dlouhý. Trenéři: Pešán a V. Čermák.

MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 10. • 19:00
Linköpings HC
Linköpings HC
3:6
ONLINE
6. října
19:00
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
Góly

Domácí: 20:54. Little, 39:28. Forsling, 44:50. Little

Hosté: 00:26. Birner, 02:50. Řepík, 03:20. Bulíř, 08:59. Jelínek, 23:44. Radivojevič, 56:33. Řepík

Sestavy

Domácí: Rautio (Högberg) – Karlsson A., Forsling, Carlsson, Billins, Rahimi, Junland, Hansson – Hardt, Little, Persson – Fogström, Sörensen, Lilja – Blomberg, Gordon, Karlsson S. – Gallo, Norman Rondahl, Andersson

Hosté: Schwarz (Lašák) – Vitásek, Derner, Šimek, Ulrych, Plutnar, Výtisk, Kajínek – Řepík, Birner, Vampola – Radivojevič, Bulíř, Bakoš – Stránský, Krenželok, Jelínek – Dlouhý, Lakatoš, Jonák

Rozhodčí

Edqvist (SWE), Solem (NOR) – Ahlén, Dahmen (oba SWE)

Stadion

Saab Arena, Linköping

Sparta v Curychu nezaváhala

Hokejisté Sparty vyhráli i odvetný zápas 1. kola play off Ligy mistrů na ledě Curychu 3:0. Pražané tak přesvědčivě potvrdili domácí vítězství 3:2 a narazí na finský Kärpät Oulu, který vyřadil jednoznačně německý Düsseldorf. Porazil ho rovněž v obou zápasech s celkovým skóre 5:0.

Sparta uspěla, přestože cestovala do Švýcarska s nepříjemnou bilancí tří extraligových porážek v řadě. "Všichni jsme se zlepšili a hráli jsme parádní zápas. Kolektivně, víc jsme se do toho zapojili, šli jsme společně víc za vítězstvím. A většinu času ten výsledek kontrolovali," ocenil výkon svého týmu gólman Tomáš Pöpperle.

Švýcarský celek byl před téměř pěti tisíci diváků v úvodu aktivnější, jenže Pöpperle držel čistý štít, a když Sparta Netíkovou zásluhou potrestala ve 12. minutě chybu domácích, jejich nadšení přibrzdila. Zvýšit mohl ještě Sabolič, ten však minul. Segera na druhé straně vychytal Pöpperle.

Podle českého gólmana bylo hodně důležité, že Pražané přečkali dobrý úvod Curychu. "Tam jsme nebyli asi tak úplně připravení na až takový nápor. Chvilku jsme se rozkoukávali, ale dokázali jsme naštěstí rychle zapnout. Pak dal 'Néťa' gól a už to bylo dobré," připomněl Pöpperle.

Ve druhé třetině přišly další příležitosti Sparty, ale při šanci Cuntiho se předvedl i Pöpperle. Zvýšit vedení i svůj střelecký účet pak mohl dvakrát Netík, pojistka však přišla až na začátku 37. minuty, kdy nahodil puk na branku z otočky Sabolič a Kumstát jej tečoval mimo Leimbacherův dosah.

Sparta byla již pevně na koni, a když pak Pöpperle v úvodu třetí dvacetiminutovky sebral dvakrát radost Herzogovi, bylo jasné, že nepřipustí ani náznak dramatické koncovky. Rozdíl ve skóre naopak ještě zvýraznil pohotově ze vzduchu Buchtele. Pöpperle si připsal čisté konto díky 30 úspěšným zákrokům.

"Nemyslím, že by ten dnešní výkon byl až tak odlišný od těch zápasů, které jsme sehráli proti silným soupeřům, jako jsou Litvínov, Liberec a Brno," porovnal výkony z poslední doby při sérii venkovních porážek kouč Josef Jandač. "Ta hra byla dobrá, ale neudělali jsme dnes ty individuální kraviny a výborný výkon samozřejmě odvedl brankář," pochválil Pöpperleho.

ZSC Curych Lions - HC Sparta Praha 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 12. Netík (Přibyl), 37. Kumstát (Sabolič, Barinka), 49. Buchtele (Netík). Rozhodčí: Haupt (Něm.), Massy - Wüst, Progin (všichni Švýc.). Vyloučení: 3:6. Bez využití. Diváci: 4563. První zápas: 2:3, postoupila Sparta.

Sestavy:

Curych: Leimbacher (50. Schlegel) - Geering, Bergeron, Siegenthaler, Blindenbacher, Sörvik, Seger, P. Baltisberger - Wick, Schäppi, Foucalt - Keller, Matthews, Herzog - Künzle, Suter, Trachsler - Cunti, Neuenschwander, P. Bärtschi - Nilsson. Trenéři: Crawford a Cookson.

Sparta: Pöpperle - Čajkovský, Barinka, Piskáček, Polášek, J. Mikuš, Eminger, Glenn, Hrbas - Sabolič, Pech, Kumstát - Forman, J. Hlinka, Klimek - Netík, Přibyl, Buchtele - Réway, Cingel, A. Kudrna. Trenéři: Jandač a Moták.

MATCH OVERVIEW LEGACY
6. 10. • 19:45
ZSC Lions
ZSC Lions
0:3
ONLINE
6. října
19:45
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
Góly

Domácí:

Hosté: 11:28. Netík, 36:07. Kumstát, 48:30. Buchtele

Sestavy

Domácí: Leimbacher (49. Schlegel) – Geering, Blindenbacher (A), Seger (C), Bergeron, Baltisberger, Soervik, Siegenthaler – Foucault, Schappi, Wick – Keller, Matthews, Herzog – Suter, Traschler, Kuenzle – Cunti, Neuenschwander, Bartschi – Nilsson

Hosté: Pöpperle (Lukáš) – Hrbas, Eminger, Polášek, Mikuš, Barinka (A), Glenn, Čajkovský, Piskáček – Sabolic, Kumstát, Pech – Forman, Klimek, Hlinka (C) – Přibyl, Netík (A), Buchtele – Kudrna, Réway, Cingel

Rozhodčí

Haupt, Massy – Wüst, Progin

Stadion

Hallenstadion

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud