Autor: iSport.cz
13.7.2017 • 11:19

42 kilometrů bolesti, více než 60 překážek. Nejdrsnější Spartan Race je tu!

Vstoupit do diskuse
0

Valčianska dolina bude tento víkend hostit jednu z největších akcí v historii závodů Reebok Spartan Race. Na programu jsou závody Sprint, Super, drsná výzva Hurricane Heat a zejména nejextrémnější disciplína v kalendáři této překážkové série – Spartan Ultra Beast!



Její trať měří více než 42 kilometrů a účastníci absolvují více než 60 překážek. Ti nejrychlejší proto stráví na kopcovité trase přibližně 7 hodin, někteří pak až 12 hodin. Závod byl dlouho dopředu vyprodaný, na startu bude stát téměř 1 600 závodníků. Ne všichni ale závod dokončí. Ultra Beast je jediným spartanským závodem s přísně nastavenými časovými limity.

Poprvé se závod kategorie Ultra Beast konal ve středoevropském regionu v loňském roce, tehdy jej hostil slovenský Vechec a zvítězili Miroslav Sokol (7:07:16) a Veronika Vytinová (8:21:41).

Nejdelší Ultra Beast odstartuje v sobotu v 7 hodin. O tři hodiny později se na trať vydají naopak závodníci nejkratší distance, které čeká Spartan Sprint. Na programu jsou i závody pro děti a náročná vytrvalostní výzva Hurricane Heat.

Program uzavře nedělní závod kategorie Spartan Super a také další dětský závod. Fanoušci se opět mohou těšit na skvělé sportovní výkony, atraktivní podívanou na překážkách a skvělé zázemí závodu v čele s vynikající festivalovou arénou.

Více informací najdete na www.spartan-race.cz!

V Koutech nad Desnou se běžel Spartan Race
Video se připravuje ...

Některé překážky na Spartan Race nezvládl každý
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}