Jiří Punčochář
24. ledna 2013 • 12:33

Berdychovy chvíle hrůzy. Letadlo mělo poruchu, muselo se vrátit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Jaromír Jágr nabral uprostřed týdne na cestě ze zápasu pořádně zpoždění kvůli poruše letadla. Ještě větší svízel než on si prožil tenista Tomáš Berdych, který už seděl v letadle a těšil se z australského Melbourne domů, když pilot rychle musel otočit směr a vrátit se zpět. Na vině byla porucha přistávacího zařízení.



Nejenže Berdych na grandslamu schytal nepříjemný debakl od Novaka Djokoviče, navíc se mu návrat z Austrálie protáhl skoro o další jeden den...

Letadlo z Melbourne do Dubaje se muselo ve středu po dvou hodinách ve vzduchu vrátit a český reprezentant čekal bezmála 20 hodin na další spoj.

Tomáš Berdych zažil nepříjemné chvíle při odletu z MelbourneFoto facebook.com

„Po dvou letech ve vzduchu... zpět v Melbourne kvůli velkým problémům s přistávacím zařízením. Očekávám bezva let domů :)“ reagoval tenista s humorem na svém facebookovém profilu.

Letecká společnost následně potvrdila, že pilot musel po cestě zpět z bezpečnostních důvodů vypustit většinu benzínu a následně dosednout na zem.

Nebylo divu, že Berdych zajásal, když se mohl ve čtvrtek večer australského času zase chystat k nástupu. „Letadlo je připraveno, huráááááá,“ zvolal na internetu a vydal se na druhý pokus zpět do Evropy.

V neděli ho čeká další přeprava, s celým daviscupovým týmem se přesune do švýcarské Ženevy na 1. kolo Davis Cupu.

Zklamaný Tomáš Berdych po dalším z nevydařených útoků proti Novaku Djokovičovi
Zklamaný Tomáš Berdych po dalším z nevydařených útoků proti Novaku Djokovičovi

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud