Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágrselfie frčí i v Americe! Fanoušci si dělají vlastní fotku z postele

Autor: iSport.cz

Věhlas aféry okolo Jaromíra Jágra a fotografie, kterou si s ním pořídila osmnáctiletá modelka Kateřina Provazníková z postele, už překročil i oceán a dostává prostor také v zámoří. V Česku vznikaly spíše vtipné koláže, které napodobovaly Jágrovu spící pozici, v zámoří se ujal hashtag #jagrselfie, který frčí na sociálních sítích Twitter a Instagram.

Přesně proto ho mají v zámoří tak rádi. Jágr je pohodový, vtipný, zábavný a je to přece stále hrající legenda slavné NHL. Navíc žádný studený čumák. A když odpálkoval celou aféru s jeho postelovou fotografií, jako kdyby si od ostatních získal ještě množství sympatií navíc.

"To je prostě Jaromír Jágr. Bude hrát jak dlouho chce, bude hrát tam, kde se mu líbí, je to zkrátka Jágr, může co se mu zachce," stojí například v blogu na serveru Yahoo, který komickým způsobem popisuje svůj pohled na věc.

Řada fanoušků zkusila vytvořit Jágrovu slavnou fotografii také ve vlastní verzi. Bylo to snadné, stačilo chytit spícího kamaráda, přitulit se, dát dva prsty do "véčka" a vyrobit fotku. Někteří to zkusili v posteli, další na stadionu - a nový hit je na světě.

Fanoušci a jejich #jagrselfie.
Fanoušci a jejich #jagrselfie.