Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Schumacherův manažer už to nevydržel: Rodina o něm neříká celou pravdu!

Autor: ija

O zdravotním stavu legendy formule 1 Michaela Schumachera dál panují jen dohady. Bývalý manažer sedminásobného mistra světa Willi Weber (74) už to nevydržel a opřel se do manželky Corinny a vůbec rodiny šampiona. Tvrdí, že přišel čas „nalít fanouškům čistého vína“.

 

Willi Weber provázel Michaela Schumachera (48) velkou částí jeho kariéry a stejně jako miliony fanoušků legendárního závodníka by si přál mít víc informací o jeho zdravotním stavu.

„Už nějaký čas to tvrdím. Michaelova rodina neříká celou pravdu,“ řekl Weber německým médiím. „Přišel čas nalít si čistého vína. Ale je to jako bych mluvil do zdi, moje rady už nikdo neposlouchá,“ postěžoval si zejména na Schumacherovu manželku Corinnu, která kolem svého muže vystavěla pomyslnou zeď, aby ho chránila před světem.

O stavu bývalého pilota se opravdu moc neví. Po osudném pádu z prosince 2013 zmizel Schumacher veřejnosti z očí a od té doby ho nikdo neviděl. Dlouhé měsíce byl v kómatu, pak ho rodina nechala převézt z nemocnice do rodinného sídla na břehu Ženevského jezera.

Sedminásobný šampion však pořád fanoušky zajímá. Koncem minulého roku kdosi za milion eur nabídl médiím jeho fotografie pořízené z bezprostřední blízkosti, případ vyšetřovala policie.