Miroslav Horák
Premium
16. srpna 2022 • 04:55

Nový šéf Hadamczik čeká na audit. Jaký kontroverzní projekt utne první?

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez pár hodin dva měsíce vládne českému hokeji nové jméno. Delegáti svými hlasy na červnové konferenci vyzvali Aloise Hadamczika, aby změnil a nakopl prostředí. Co se za tu dobu událo? „Pracuju podle vytyčeného plánu a v dohledné době veřejnost seznámím s konkrétními výsledky a výstupy,“ říká pro iSport Premium nástupce Tomáše Krále. Prvním zásadním krokem je chystaný konec rozporuplného projektu...



Zkontrolovat a prověřit vše, od A do Z. Pak teprve vynést finální soudy a kroky. Zhruba tak zní plán Aloise Hadamczika od té doby, co přesedlal z předního glosátora domácího dění do křesla prvního muže českého hokeje. „Pracuje se na plné obrátky. Především jde o kontrolu ekonomických záležitostí forenzním auditem, řeší se a zvažuje nové obsazení lidí,“ říká v kostce.

V hloubi českého hokeje se čeká na první zásadní závěry po Hadamczikově nástupu do prestižního úřadu. Ještě nějaký čas to potrvá – 70letý manažer nemíní střílet od pasu. Přesto poví: „Když to řeknu slušně, firma nebyla dobře řízená.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2


Články odjinud


Články odjinud