Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Rusy naštval trapas! V Soči zrušili dvojitý záchod, díru zakryli zásuvkami

Autor: tej

Byli pro smích celému světu... A tak se naštvaní ruští pořadatelé olympiády v Soči rozhodli s tím něco dělat. Fotografie dvojitého záchodu v areálu pro biatlonisty, kde mísy neoddělovalo vůbec nic, jim totiž před pár dny zajistila nechtěnou publicitu. Rusům nezbylo dva týdny před začátkem her nic jiného, než sjednat nápravu. A situaci vyřešili po svém. Oba záchodky dali pryč úplně - a díru ve zdi zakryli třemi skříňkami se zásuvkami.

Zimní olympijské hry v Soči začínají už brzy, a tak je potřeba veškeré nedostatky řešit okamžitě. Poté, co zaměstnanec britské stanice BBC Steve Rosenberg při návštěvě sportovního areálu v Soči vyfotil kuriózní řešení společného WC, Rusové se stali terčem posměchu. Fotografie totiž okamžitě obletěly svět a všichni si z pořadatelů her utahovali.

Situaci v jedné místnosti, které dvě mísy nic neoddělovalo, se proto rozhodli napravit. Ale po svém. Nyní se chlubí zvláštním řešením. V místnosti pro jistotu nenechali ani jednu toaletu a místo nich dali tři skříňky se zásuvkami, které zakrývají díry ve zdi od odpadu. Kam budou chodit biatlonisté vykonávat svou potřebu, však zatím nikdo neví.

Takto vyřešili Rusové kuriózní hromadný záchod, dali místo něj skříňky
Takto vyřešili Rusové kuriózní hromadný záchod, dali místo něj skříňky