Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Banán v ústech! Sexy modelka Riquelme tak bojuje proti rasismu ve fotbale

Autor: bko

Boj proti rasismu ještě nebyl nikdy tolik sexy! Vedle zástupu fotbalových hvězd se do spontánní fotbalové kampaně zapojila také paraguayská modelka a herečka Larissa Riquelme. Její snímky s banánem v ústech vyvolaly pozornost fanoušků.

Zakousnout se do banánu je ve fotbalovém světě v těchto dnech takřka povinnost. Alespoň pro všechny, kteří chtějí ukázat, že jsou proti projevům rasismu. Nový fenomén odstartoval obránce Barcelony Dani Alves, který při nedělním utkání snědl na hřišti banán vhozený z hlediště a dokonale tím rasistické gesto zesměšnil.

Rázem se přidali i další… Neymar, Sergio Agüero, Robert Lewandowski, David Luiz a řada jiných hvězda publikovala na sociálních sítích snímky s banány. A svůdná Riquelme se rozhodla nezůstat pozadu. „Rasismus je pro hloupé lidi. Jsem proti jakémukoliv druhu předsudků,“ prohlásila pro brazilský list Globoesporte. A hned pořídila svůj vlastní snímek s banánem.

Larissa Riquelme vzbudila ve fotbalových kruzích rozruch už několikrát. Loni třeba prohlásila, že jí Lionel Messi nabízel na mistrovství světa peníze, když s ním bude mít sex. Právě při tomto turnaji vstoupila Larissa do povědomí fanoušků díky svému vždy vyzývavému dekoltu, se kterým se chlubila na tribunách. Nyní se připomněla znovu…

Modelka Larissa Riquelme umí upoutat pozornost po svém
Modelka Larissa Riquelme umí upoutat pozornost po svém