Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tělo Petružálkovy přítelkyně Netolické prý včera převezli do krematoria: Pohřeb bez obřadu?

Autor: ps

Kompletní výsledky pitvy ještě nejsou, přesto už prý tělo TOP modelky Kateřiny Netolické (†26) vydali. Včera ho podle informací Blesku převezli z Litvínova do kladenského krematoria, kde by mělo být dnes spáleno. Pohřeb údajně proběhne bez obřadu.

Bronzový medailista z hokejového mistrovství světa ve Švédsku a Finsku (2012) prožívá náročné a smutné dny. Musel narychlo přiletět z ruského Jekatěrinburgu, kde hraje KHL, aby zjistil důvody náhlé smrti jeho přítelkyně Kateřiny a pochoval ji.

Právě poslední rozloučení by mělo proběhnout dnes, jen bez obřadu. Ostatky Netolické už prý včera převezli do Kladna. „Tam si pak někdo z rodiny převezme popel od pohřební služby,“ prozradil Blesku zdroj z Litvínova. Pohřební služba se odmítla vyjádřit s tím, že jde o osobní informace, které nemohou podávat.

Důvody, proč krásná TOP modelka zemřela, stále nejsou známy. Jediné, co se dosud prokázalo v prvních výsledcích pitvy, bylo, že se Netolická neutopila. „Neměla v plicích vodu. Na těle neměla ani žádné hematomy, ale pitevní zpráva bude kompletní až na konci měsíce,“ řekl Blesku Adrian Smrčka, Petružálkův rodinný přítel, který místo zlomeného hokejisty komunikuje s médii.

V tomto domě našli přítelkyni hokejisty Jakuba Petružálka mrtvou. Před ním stále stojí i její vůz s iniciály K. N.
V tomto domě našli přítelkyni hokejisty Jakuba Petružálka mrtvou. Před ním stále stojí i její vůz s iniciály K. N.