Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tohle je moje motivace, pózoval šampion UFC u sporťáku za 10 milionů

Autor: tej

Irský šampion UFC Conor McGregor se chystá na další velmi důležitý zápas. V březnu se utká s Rafaelem dos Anjosem a pokud ho porazí, stane se historicky prvním držitelem dvou titulových pásů naráz ve dvou různých váhových kategoriích. A jako motivaci si vybral auto za téměř deset milionů korun! Jeho vysněným sporťákem se stalo Lamborghini Aventador.

Držet současně pásy mistra UFC ve dvou váhových kategoriích se zatím žádnému fighterovi nepodařilo, Conor McGregor může být první. Momentálně se jeho veškerý čas točí kolem přípravy na zápas, rozhodně ho však netráví pouze v tělocvičně. Na zápas se totiž rozhodl motivovat i jinak! Pokud vyhraje, pořídí si Lamborghini Aventador, tedy auto, které stojí v přepočtu téměř deset milionů korun.

"Pěkné věci jsou v životě motivující. Sunou vás dál. Využijte je jako motivaci a budete je mít," napsal McGregor na Instagram, kam umístil svou fotografii vedle již zmíněného sporťáku.

Jeho láska k drahým autům není žádným tajemstvím. Poté, co za 13 vteřin dokázal porazit tehdejšího šampiona José Alda, si pořídil BMW i8 a Mercedes-Benz za přibližně jedenáct milionů korun. Pokud 5. března porazí i dalšího šampiona, vydělá si na vysněné Lamborghini dost peněz. A ještě mu něco zbude.

The Flamethrower. #Aventador

Video zveřejněné uživatelem Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),Led 19, 2016 v 2:29 PST