Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství šatů Růžičkovy nevěsty: Pomohla je vybrat jeho zesnulá máma (†53)!

Autor: ps, tesk

Táta se na hokejistu Vladimíra Růžičku mladšího (27) vykašlal a nepřišel mu na svatbu. Zato jeho maminka Eva (†53), která už se jí bohužel nedožila, mu s ní pomáhala. S nevěstou Veronikou chodila vybírat šaty!

Svatební róba pro nevěstu syna hokejového trenéra Vladimíra Růžičky s sebou nese srdceryvný příběh. Křehká blondýnka, mistryně světa ve sportovním aerobiku, si totiž díky nim uchovává krásné vzpomínky. Střih, barvu, krajky vybírala s paní Růžičkovou .

„S nadšením užívala své poslední chvilky, kdy se mohla podílet na přípravách svatby vlastního syna Vladimíra,“ řekla Blesku módní návrhářka Tereza Sabáčková.

Šaty novomanželky hokejisty Vladimíra Růžičky mladšího pomáhala vybírat také jeho máma. Svatby se bohužel nedožila.
Šaty novomanželky hokejisty Vladimíra Růžičky mladšího pomáhala vybírat také jeho máma. Svatby se bohužel nedožila.

Před oltářem stanuli Vladimír mladší s Veronikou minulou sobotu, přípravy na svatbu se ale začaly konat už začátkem roku. „Nevěsta si nechala ušít šaty na míru. Na paní Růžičkové bylo vidět, že je šťastná, že může být u toho,“ zavzpomínala Sabáčková.

Jenže na konci února podlehla paní Růžičková po dlouhém boji těžké nemoci a svatby milovaného syna se bohužel nedočkala. Rodina prožívala těžké období. A do toho nevěsta Veronika musela zvládnout zkoušky na vyšší odborné škole.

Svatba i zkoušky sice vyšly na jedničku, ale vztahy v rodině se narušily. Podle všeho je za tím nová přítelkyně hokejového trenéra. Spor se synem pak bohužel došel až tak daleko, že mu nepřišel na svatbu…