Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágrova Verunka vzkazuje těm, kdo ji nenávidí: Díky, bože, jaká jsem. Jsem důležitá!

Autor: ps

Tak už to v životě bývá… Někdo ji má rád, jiní ji nenávidí. A právě té druhé skupině přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (45) napsala, že si z nich nedělá hlavu. Co jim Veronika Kopřivová (26) vzkázala?

Jágrova láska provozuje online obchod, nabízí své služby a dává veřejnosti najevo, jak moc je to vyčerpávající. Je to dřina, takže si Verunka samozřejmě najde čas na odpočinek. Sociální sítě zásobuje sexy fotkami, což ale může nejednoho jejího fanouška »nakrknout«. A právě těmto posměváčkům věnovala několik vět.

„Tak jsem se díky některým mým followers v posledních dnech zase dozvěděla, jak je mnou pár lidí posedlých,“ začala svoji řeč. Hned bylo jasné, kam míří. „Věnují mi příspěvky, stories, prostor v telefonu, čas u kafe s kámojdou, zkrátka čas. Moc času na to, aniž bych věděla o jejich existenci,“ vypisovala s úsměvnými smajlíky.

Všem pak upřímně řekla, jak jimi pohrdá. „Díky za můj pestrý život, že nemám čas (chuť/energii) řešit ostatní a věnovat tolik času lidem, který ani neznám. Děkuji ti, bože, za ty dary, že jsem, jaká jsem. A díky za info, protože jsem se opravdu pobavila,“ vylila si srdíčko a nezapomněla doplnit: „Dává mi to důležitost. Takže vlastně pro mě služba, pro ně karma. Jste super!“

Tohle Jágrova Veronika vzkázala všem, kdo ji nenávidí.
Tohle Jágrova Veronika vzkázala všem, kdo ji nenávidí.