Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tipovací soutěž fotbalového MS 2018 v Rusku: Stáhni ZDARMA a rozdrť kamarády!

Autor: red

Buďte součástí nejsledovanější sportovní akce tohoto roku – fotbalového MS 2018 v Rusku! Detailní plán zápasů na každý den, vyřazovací boje, doplňující soutěžní otázky… Parádní výzva pro vás a vaše kamarády, jak si udělat šampionát ještě atraktivnější. Tak neváhejte, ZDARMA si stáhněte podrobnou tipovačku Blesk.cz a porazte celebrity!

Dvaatřicet týmů, celý měsíc nabitý fotbalovými dramaty. Po čtyřech letech se opět vrací svátek kopané a v akci uvidíme hvězdy jako je Neymar, Ronaldo, Messi , Kane, Griezmann a spoustu dalších borců.

Vzhledem k absenci české reprezentace vám může taková tipovačka zvednout náladu a zpestřit atmosféru kolem tak nadupané akce. Třeba v obýváku, třeba v oblíbené hospůdce. Zasoutěžte si nejen mezi sebou, ale porovnejte výsledky s celebritami, které už vše vyplnily. Porazte tenistku Kvitovou, hokejistu Plekance, moderátora Boučka nebo modelku Nováčkovou ! Každý den se s nimi můžete měřit, jejich výsledky budeme publikovat v tištěném deníku Blesk. Tak hodně štěstí všem!

TIPOVACÍ SOUTĚŽ STAHUJTE ZDE:

Blesk pro vás připravil zábavnou tipovačku. Soutěžte proti celebritám! Blesk pro vás připravil zábavnou tipovačku. Soutěžte proti celebritám!Foto grafika Blesk

Moskva, stadion Lužniki. Kapacita: 81 006, největší stadion bude hostit finále.
Moskva, stadion Lužniki. Kapacita: 81 006, největší stadion bude hostit finále.