11. června 2018 • 16:19

Slavící Ovečkin baví internet: Stanley Cup v posteli, dovádění ve fontáně

Autor: jap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně ho má. A zatraceně si to užívá. Čekání skončilo, Alexandr Ovečkin konečně po letech marné snahy dosáhl na Stanley Cup. A toho pocitu se teď nemůže ruský hokejista nabažit. Okamžitě po výhře Capitals v rozhodujícím zápase finálové série nad Vegas zahltily sociální sítě fotky a videa zachycující kapitána Washingtonu, jak si chvíle s pohárem užívá. A mnohdy jde o dost zábavnou podívanou…



Ve finále play off NHL šly proti sobě dva velké příběhy. Na jedné straně mohlo jít o senzační završení debutové sezony nového týmu, na druhé splněný sen pro možná největšího kanonýra poslední dekády.

Nakonec platila varianta 2 a „ Ovie “ se konečně dočkal. Stal se vítězem Stanley Cupu a jak ukazují záběry ze sociálních sítí, rozhodně si ten pocit užívá. A ještě dlouho bude. 

Nejprve vložil na svůj twitterový účet Ovečkinův spoluhráč Nicklas Backström fotku ruského útočníka, kterak sladce spí v objetí se slavným stříbrným pohárem. A brzy přišly další zábavné momentky.

Usmívající se Ovečkin v posteli, kde mu společnost namísto přítelkyně právě hokejová trofej. Ovečkin pijící z poháru na oslavách v centru města, Ovečkin plavající a následně klikující ve fontáně. Zkrátka a dobře, záběry z washingtonských oslav by se daly nazvat Ovečkin na sto způsobů. 

Asi nejlépe tak celou situaci shrnul vtip, který se začal šířit po Twitteru – Každý hráč Washingtonu Capitals má nárok strávit den se Stanley Cupem s Alexandrem Ovečkinem.

Muž s osmičkou na dresu nakonec bude muset dát slavný hokejový grál z ruky, aby si ho ve svých zemích užili i jeho spoluhráči. Ale bude to zřejmě pořádně těžké loučení…

Alex se Stanley Cupem i spí. Jeho manželka vše dokumentuje.
Alex se Stanley Cupem i spí. Jeho manželka vše dokumentuje.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud