Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Plíšková se s odchodem tchána (†56) vyrovnává po svém: Zapomíná na nákupech!

Autor: ps

Člověk se po odchodu blízkého člověka musí zaměstnat, aby aspoň na chvíli zapomněl. Tenistka Karolína Plíšková (26) to po smrti tchána Václava Hrdličky (†56) vyřešila na US Open v New Yorku nákupy.

Poslední dny byly pro Plíškovou a jejího manžela a manažera Michala Hrdličku více než náročné. Svého partnera musela podporovat po tragické rodinné události, která se stala koncem minulého týdne v Česku. Michalův táta podlehl zákeřné rakovině.

Do toho se musela světová osmička prát s obrovským tlakem posledního tenisového grandslamu sezony. Ta hrozná zpráva totiž přišla před čtvrtfinálovým zápasem proti Sereně Williams. V Americe to pro ni byl boj na všech frontách, který nakonec vedl k vypadnutí z turnaje (4:6, 3:6).

Rodinných fotek na sociálních sítích Hrdličkových v poslední době přibylo.
Rodinných fotek na sociálních sítích Hrdličkových v poslední době přibylo.

Není tedy divu, že se Karolína chtěla během dne volna odreagovat. Vyrazila do víru obchoďáku a aspoň na chvíli zapomněla. Zároveň splnila výzvu, do které ji uvrtala trenérka Rennae Stubbs. „Challenge fallingstars jsem splnila a teď si ho vychutnejte vy holky,“ napsala Plíšková a přidala jména Julie Goerges, Michaëlly Krajicek a sestry Kristýny. Teď bude na nich, aby se předvedly…

A co zmíněná soutěž obnáší? Vyfotit se v jakékoliv šílené poloze s co nejdramatičtějším výrazem. Karolíně se to povedlo. Lehla si v parku na cestu, naskládala kolem sebe nákupní tašky a ani se nehnula. A že se trochu ušpinila? Co je na tom…