Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Česku je jedna z nejvíc sexy atletek planety. Čím vzrušuje před startem fanoušky?

Autor: sjs

Nepatří mezi absolutní světovou špičku, ale rozhodně se umí pořádně prodat. Australská sprinterka Michelle Jennekeová se proslavila před lety sexy tanečkem, který provozuje těsně před startem závodu. Erotikou nabité vrtění předváděla i nyní na Kontinentálním poháru v Ostravě.

Cenné kovy sbírala překážkářka Michelle Jennekeová především v mládežnických kategoriích. Mezi dospělými se dokázala pětadvacetiletá kráska probojovat na olympijské hry v Brazílii před dvěma lety, ale výsledky se řadí spíš do druhé dvacítky.

Michelle Jennekeová předvedla v cíli vítězný taneček.
Michelle Jennekeová předvedla v cíli vítězný taneček.

U fanoušků ale patří mezi jednu z nejoblíbenějších atletek vůbec. Za vše může šest let staré video z juniorského mistrovství světa v Barceloně. Jennekeová se před startem závodu nenervovala. Naopak se usmívala a začala tančit. Její sexy kroucení pak na Youtube shlédlo skoro 19 milionů lidí. Stala se tak v Austrálii celebritou a začala chodit i televizních talkshow.

V roce 2013 se dokonce zařadila podle serveru AskMen.com mezi 99 nejvíc sexy žen planety a následně nafotila i odvážné snímky pro prestižní magazín Sports Illustrated. Diváci v Ostravě se mají o víkendu na co těšit...