Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Komplikace v boji o děti s Vondráčkovou?! Plekanec se po padáku z NHL vrací do Česka

Autor: zal

Ač se rozvádí, jako by byli dále spojeni. Profesní filmové selhání Lucie Vondráčkové, jejíž film v Česku stahují z kin, včera postrčil Tomáš Plekanec na mnohem vyšší level. V Montrealu dostal nečekaného padáka, načež odmítl jiné zámořské angažmá. Po 15 letech v NHL se vrací do Česka! Jak to ovlivní jeho další vztahy s budoucí ex-manželkou?

Hokej je tvrdý byznys. A »Plekyho« šéfové nehledě na jeho zásluhy a 1001 odehraných zápasů prostě vsadili na mladší hráče. „Bylo to těžké rozhodnutí,“ pravil o »popravě« generální manažer klubu Bergevin.

Plekanec odložil snubní prstýnek.
Plekanec odložil snubní prstýnek.

Českému hráči ještě nabídli možnost výměny do jiného týmu. Tu ale odmítl. „Vždycky jsem chtěl skončit jako hráč Montrealu,“ vysvětlil Plekanec. S hokejem ale končit nehodlá – rád by hrál za Jágrovo Kladno, ve hře je podle informací deníku Sport ale i tučná nabídka z brněnské Komety.

Jeho vyhazov a přesun do Česka každopádně ovlivní rozvod s Vondráčkovou. Ta se vzhledem k tomu, že oba jejich synové mají kanadský pas, nemusí bát o to, že by přišla o víza.

Ale jestli Lucie zůstane pracovně v Kanadě, ještě se vyhrotí spor o výchovu dětí. A navíc Plekanec rozhodně od Kladna (či jiného českého klubu) nedostane 51 milionů korun ročně, jako měl letos v Montrealu...