Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šmicer o fandění v kotli Slavie i tajném projektu: Byl jsem nervózní!

Autor: pv

Měli mezi sebou vítěze Ligy mistrů. Fanoušky Slavie z Tribuny Sever přišel v nedělním utkání proti Plzni přijít podpořit Vladimír Šmicer se synem. Jak utkání v kotli prožíval, a co společně s klubovým vedením chystá?

Tentokrát si neužíval pohodlí VIP lóže na stadionu v Edenu, ale zamířil rovnou do kotle. Na legendární Tribuně Sever se legendární fotbalista Vladimír Šmicer mačkal s fanoušky sešívaných.

„Byl jsem nervózní. Kdyby Plzeň u nás vyhrála, tak by nás přeskočila tři kola před koncem soutěže. Všichni, kdo fandí Slavii, byli nervózní,“ vyprávěl Šmicer v pořadu Tiki-Taka, který se vydal mezi nejvěrnější slávisty z hecu. Po semifinále Ligy mistrů v Liverpoolu, kde tamní klub senzačně vyřadil Barcelonu, si chtěl skvělou atmosféru užít i v Edenu.

Slavia - Plzeň: Šmicer si užívá vítěznou slávistickou děkovačku
Video se připravuje ...

„Celý zápas jsme stáli v Liverpoolu na hlavní tribuně. Stál celý stadion. V euforii jsme se synem řekli, že půjdeme fandit do kotle na Slavii,“ prozradil Šmicer. Svůj nápad oznámil na Twitteru a strhl na sebe pozornost, o niž původně nestál. „Měla to být nenápadná akce.“

Vedení Slavie toho hned využilo a bývalému hráči sešívaných dala s sebou na tribunu i mikrofon. „Chtěli to zdokumentovat, jestli budu opravdu fandit a dali mi mikrofon. Chystá se něco, o čem ještě nesmím mluvit,“ mlžil Šmicer. Alespoň prozradil, že v kotli fandil slušně.

„Hanlivější výroky jsem vynechával. Snažil jsem se přidávat ke slávistickým chorálům. Oni fandí a ještě to sledujou. Já zvládal jen jednu věc,“ smál se slavný reprezentant.

Vladimír Šmicer si užil gólovou radost proti Plzni
Vladimír Šmicer si užil gólovou radost proti Plzni

SESTŘIH: Slavia - Plzeň 3:1. Klíčový duel o titul rozhodl infarktový závěr!
Video se připravuje ...

Kolik nechali v hernách? Šmicer a Švancara promluvili o fotbalistech a hazardu
Video se připravuje ...

PĚT MOMENTŮ ligového víkendu: Slavia krůček od titulu a odstavený Kanga
Video se připravuje ...

DEBATA SPORTU: Stavět tým na Kangovi je cesta do pekel. Blíží se Sparta novému kouči?
Video se připravuje ...