Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kdo z celebrit fandí tenistům na US Open: Tiger, komici i nejkrásnější žena

Autor: pv

Nemohli si to nechat ujít. Umělci, modelky, sportovci pravidelně rok co rok navštěvují poslední grandslam sezony US Open. Kdo všechno ze slavných zavítal na tenisové dvorce do Flushing Meadows fandit svým favoritům?

Tiger hnal za výhrou Nadala

Tiger Woods podporoval v hledišti NadalaFoto ČTK

Podpořil kamaráda. Rafael Nadal v bitvě o čtvrtfinále porazil Chorvata Marina Čiliče 6:3, 3:6, 6:1, 6:2 a v hledišti úspěšnou bitvu Španěla prožíval golfista Tiger Woods , který měl nesmírnou radost.

Kobe sestoupil na kurt

Kobe Bryant přišel pozdravit Federera a jeho soupeře EvanseFoto profimedia.cz

Nejen v hledišti se srocují celebrity. Před utkáním 3. kola se přišel před zápasem pozdravit slavný basketbalista Kobe Bryant s  Rogerem Federerem a jeho soupeřem Danielem Evansem.

Srandičky jdou stranou

Komik Ben Stiller se během zápasů příliš nesmějeFoto profimedia.cz

Herec Ben Stiller baví svými komediemi lidi po celém světě. Když ale sleduje zápasy na US Open, jde všechna sranda stranou a pekelně se soustředí na to, co se děje na kurtu. 

Pozor! Sexbomba na scéně

Modelka Adriana Lima je prý jednou z nejkrásnějších žen planetyFoto ČTK

Na letošní US Open zavítala i brazilská supermodelka Adriana Lima , která se může pyšnit tím, že je označována za nejkrásnější ženu planety.

Srdcař Baldwin vyvedl manželku

Herec Alec Baldwin se svou ženou HilariíFoto profimedia.cz

Poctivě chodí každý rok na US Open. Oblíbený herec Alec Baldwin nemůže chybět na newyorském grandslamu. Do tenisu se zamilovala i jeho žena Hilaria a jak je vidět, tak se náramně baví.