Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexy partnerky basketbalových hrdinů: dcera labužníka i láska z Nymburka

Autor: pv

Mají štěstí ve hře i v lásce. Čeští basketbaloví reprezentanti kouzlí pod koši na mistrovství světa v Číně. Ale kdo jsou partnerky těchto urostlých hrdinů, kteří se včera dostali mezi nejlepších osm týmů planety?

Tomáš Satoranský a Anna

Největší hvězda českého basketbalu Tomáš Satoranský s manželkou AnnouFoto Instagram

Nejlépe vydělávající český sportovec působící v Chicago Bulls má za manželku usměvavou Annu. Letos v únoru se jim narodila dcera Sofia Gia. Anna je expertkou na gastronomii stejně jako její otec labužník Pavel Maurer.

Blake Schilb a Barbora

Američan s českým pasem Blake Schilb má za ženu Češku Barboru. Celkem spolu mají čtyři potomkyFoto ČTK

Američan má čtyři roky český pas a i díky němu je reprezentace po 37 letech na mistrovství světa. Za manželku má Češku Barboru, se kterou se seznámil, když hrál za Nymburk. Celkem spolu mají čtyři děti (Imani, Jocelynn, Jayden a Isabelle). Schilb působí ve Francii v klubu Champagne Chalons-Reims Basket.

GALERIE | Podívejte se na více fotografií basketbalových hrdinů s jejich partnerkami

Laura by se klidně mohla živit jako modelka
Laura by se klidně mohla živit jako modelka

Martin Peterka a Laura

Martin Peterka a jeho sexy LauraFoto instagram.com

Hráč Nymburka chodí se Slovenkou Laurou. Letošní maturantka je dokonce na mistrovství světa v Číně, kde s ostatními partnerkami a rodinnými příslušníky fandí českým basketbalistům. Přinese jim i ona štěstí?

Jaromír Bohačík a Petra

Jaromír Bohačík se svou půvabnou manželkouFoto instagram.com

Nejlepší hráč české ligy stihl oslavit titul s Nymburkem, prodloužit v klubu smlouvu a ještě se oženit s krásnou Petrou v Moravské Třebové. Loňské Vánoce spolu trávili ve městě zamilovaných v Paříži. Na letošní Vánoce čekat nemusí. Vždyť nejparádnější dárek si může vydobýt v Číně v podobě medaile z MS.

Lukáš Palyza a Natálie

Lukáš Palyza a jeho krásná NatálieFoto instagram.com

I po dvanácti letech, co jsou spolu, z nich čiší zamilovanost. „Budeme navždy spolu,“ psal Palyza ke společnému snímku. Olomoucký basketbalista si vzal Natálii před třemi roky a svatební cestu si užili o rok později v Benátkách i na Maledivách.