Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kajakář Josef Dostál promluvil na lechtivé téma: Sex, kondomy a olympiáda!

Autor: sjs

Je upřímný. Stříbrný olympijský medailista Josef Dostál byl hostem pořadu Česká ulička (premiéra 11. listopadu od 21:15 na O2 TV Sport), kde promluvil i na intimní téma.

Před třemi roky na olympijských hrách v Brazílii vybojoval stříbrnou medaili. Moderátora Michala Hrdličku ale zajímalo, jak to vypadá mezi sportovci v olympijských vesnicích. Jestli je to taková divočina, jak se vypráví.

Kateřina Pauláthová se svým přítelem kajakářem Josefem Dostálem
Kateřina Pauláthová se svým přítelem kajakářem Josefem Dostálem

„Taky jsem slyšel, že je olympiáda o sexu, ale žádnou zkušenost s tím nemám. Když závodíte až poslední den olympiády, tak vás tyhle věci nezajímají. Po závodě mě čekalo akorát slavnostní zakončení a letěl jsem domů,“ smál se Dostál .

Přesto chtěl ulovit v Riu cennou vzpomínku. „Chtěl jsem si odvézt alespoň suvenýry – kondomy s olympijskými kruhy, ale tři dny před koncem her byly automaty prázdné,“ zoufal si kajakář, který má slabost pro sportovkyně.

Kajakář Josef Dostál otevřeně promluvil na lechtivé téma: Sex, kondomy a olympiáda!
Video se připravuje ...

„Měl jsem jich víc. Kajakářku na rychlostní vodě, pak vodní slalomářku, plážovou volejbalistku a teď je to lyžařka. Jsme ze stejného prostředí a ony tak mají pochopení pro to, co dělám. Navíc mají pěkné postavy. Hlavně ale ta slečna musí mít něco v hlavě,“ upozornil Dostál. Jeho současnou láskou je lyžařka Kateřina Pauláthová .