Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plíšková má nového chlapa: Krasavce z fotbalové Sparty, který randil s misskou

Autor: ris

Je šťastná, spokojená a čerstvě zamilovaná! Tenistka Kristýna Plíšková (27) si našla nového kluka. Po vztahu s hokejistou Dominikem Volkem (26) si vyhlédla oporu fotbalové Sparty, slovenského elegána Dávida Hancka (22). Ve čtvrtek už společně juchali ve Vysočanech během sexy show kolumbijského umělce zvaného Maluma.

Obránce Letenských vloni dlouho léčil koleno, takže toho v závěru sezony moc nenakopal! Na podzim v rozhovoru pro šport.sk přiznal, že věří obrat k lepšímu: „Rok 2020 bude skvělý. Jsem o tom přesvědčený,“ měl jasno!

No... Nová dekáda pro hezouna z Prievidze nezačala zrovna šťastně, když po osmiměsíčním vztahu vyfasoval hned v lednu kopačky od Miss Universe 2019 Laury Longauerové. „Dali jsme si trošku netradiční novoroční dar – svobodu,“ napsala jedna z nejkrásnějších žen planety na sociální sítě!

Jenže, co nevoní Lauře, může lákat šarmantní Kristýnu. A tak je u fotbalisty už zase všechno v nejlepším pořádku! „Maluma, kotě! S mým baby - Davidem Hanckem!“ hulákala zamilovaně Plíšková do světa z napěchované O2 Areny!

A aby bylo úplně jasno, vlepila pod instagramový příspěvek srdíčka.

Šarmantní česká tenistka Kristýna Plíšková
Šarmantní česká tenistka Kristýna Plíšková