Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tenista Zverev promluvil: První slova o miminku i domácí šikaně bývalé partnerky!

Autor: ptr

Valí se na něj jeden problém za druhým. Jeho expřítelkyně se rozhodly, že mu pořádně opepří konec roku. Tenista Alexander Zverev (23) reagoval na obě aktuální kauzy, které se ho týkají. Jak se staví k těhotenství Brendy Pateaové? A co řekl k údajnému násilí, kterého se měl dopustit na Olze Šarypovové?

Není žádným překvapením, že se jeho náhled poněkud liší. Německý bouřlivák se na aktuální obvinění netváří příliš přívětivě, ale jeho reakce je velmi diplomatická. „Poslední dny jsou pro mě velkou výzvou. Budu otcem ve 23 letech. Na dítě se ale velmi těším. I přes to, že s Brendou již netvoříme pár, máme dobrý vztah a chci převzít svou odpovědnost otce. Společně se postaráme o růst toho malého človíčka.

Více už nechci k tomuto soukromému tématu mluvit. Jsem si jist, že to zvládneme s Brendou vyřešit i bez zapojení médií.“ Saša by tedy zřejmě rád figuroval v životě svého dítka, Brenda zatím ale dělenou péči jasně vylučuje a je připravena vychovávat ho sama. Čeká je tedy ještě dost práce se sjednocením názoru na tuto krásnou starost.

Německý tenista Alexander Zverev
Německý tenista Alexander Zverev

Druhý problém, který přišel jako blesk z čistého nebe je pro kariéru úspěšného tenisty ještě horší. Jeho bývalá přítelkyně Olga Šarypovová se svěřila veřejnosti s traumatem, které jí způsobil během společného vztahu. Tvrdí, že byla obětí drsného domácího násilí. Dle svých slov zažila bití, agresivní chování a dokonce byla dušena polštářem. Drsné obvinění je dle svých slov připravena doložit i na detektoru lži.

„Dnes jsem se dočetl v médiích neopodstatněná obvinění od mé expřítelkyně Olgy Šarypovové. Jsem z nich velmi smutný. Známe jeden druhého od doby, co jsme byli děti a sdílíme mnoho společných zážitků. Velmi lituji, že podala taková prohlášení. Jednoduše proto, že nejsou pravdivá. Měli jsme vztah, ale skončil již před dlouhým časem. Netuším, proč Olga přišla s takovým obviněním právě nyní. Opravdu doufám, že společně najdeme cestu, jak se s tím vypořádat smysluplnou cestou a se vzájemným respektem,“ zní velmi diplomatická slova Němce s ruskými kořeny.

Co na jeho postoj řeknou obě dámy, se nedá nyní předvídat. Ale je jisté, že podobná obvinění nezmizí jak mávnutím kouzelného proutku. Tenistova pověst je řádně pošramocena a čeká ho těžká práce, aby si svou reputaci opět napravil.