Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Slova plná bolesti. Nemoci nedokázal čelit, pláče bratr florbalisty Rebra (†33)

Autor: ris

Nepopsatelné chvíle zmaru zažívá rodina florbalového gólmana Michala Rebra (†33), který zemřel v sobotu dopoledne jen pár hodin před superligovým zápasem jeho Chodova proti Střešovicím. „Bohužel vás musím se slzami v očích informovat o tom, že nás náš milovaný kamarád, přítel, vnuk, syn a bratr dne 12. prosince 2020 opustil,“ napsal brankářův o rok mladší sourozenec Martin.

Podle informací Blesku našla Michala bez příznaků života jeho partnerka. Co bylo důvodem tragického kolapsu trénovaného sportovce, není jasné. „Přesnou příčinu bohužel zatím nevíme, ale nemoc ho zasáhla takovou silou, že tomu nedokázal čelit ani takový chlap, jako byl můj bratr,“ uvedl prostřednictvím Facebooku Martin.

Rebro platil za největší osobnosti nejvyšší florbalové soutěže. V roce 2015 dovedl k titulu Tatran Střešovice, vloni přestoupil do Chodova, kde získal novou chuť do hry. Krutý osud mu ale už víc než 261 zápasů v superlize nedovolil. „Slovy nedokážu popsat, jakou bolestí trpíme z této ztráty,“ dodal zdrcený Martin Rebro, sám bývalý vynikající florbalový útočník.

V posledních dvou sezonách působil Michal Rebro na Chodově
V posledních dvou sezonách působil Michal Rebro na Chodově