Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slavia má nového Coufala, chlapáka Tarase i jejich kočky: Prachy, žongly, erotika!

Autor: nem

Činovníci Slavie mají otevřenou kasu a rozžhavená pera. Během dvou dnů totiž podepsali dva nové plejery. S Alexandrem Bahem (23) a Tarasem Kačarabou (26) získali sešívaní i jejich kočky. Nathalii a Boženu. Dění v Edenu by rejža hoštické trilogie Troška nazval Prachy, žongly, erotika.

Podle portálu ekstrabladet.dk posílá Slavia za dánského reprezentanta Baha do Sönderjyske 45,5 milionu korun. Je schopný fortelně pilovat pravou lajnu na všech postech a má být nový Coufal, jenž září ve West Hamu.

Však také Alexander vyfasoval na dres »Cufovo« číslo 5 a prohlásil: „Fanoušci ode mne mohou očekávat tvrdou práci dopředu i dozadu. Jsem velmi rychlý a silový hráč.“ Techniku zatím nechává na své milé Nathalii, která je s míčem evidentně tuze dobrá i v ložnici. Nad jejími žongly na lůžku by srdce jabloneckého kouče Petra Rady zaplesalo…

To střední zadák Kačaraba je kus Ukrajince (190 cm, 90 kg) a jeho manželka Božena kus ženy. Do Vršovic s ní a s jejím rozkošným tělem přichází lahodná porce erotiky. Podle jednoho snímku má navíc znamenitě zmapované obchůdky v Pařížské ulici.

Taras dorazil mezi červenobílé z Liberce na půlroční hostování s nepovinnou opcí 20 milionů korun s plánem: „Chci se probojovat do základní sestavy,“ a Boženka mu na Instagramu láskyplně napsala: „Jsem na tebe moc pyšná.“

Ukrajinský fotbalista Taras Kačaraba má nádhernou manželku Boženu
Ukrajinský fotbalista Taras Kačaraba má nádhernou manželku Boženu