Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Útok na gigantická prsa bývalé krasobruslařky. Fotbalista ji hrubě zneuctil!

Autor: ama

V Rusku nedávno řešili obrovský skandál. To když bývalá krasobruslařka Anna Semenovičová (41) musela čelit nevhodným slovním útokům na svá obrovská prsa z úst fotbalisty Vladimira Bystrova.

Rodačka z Moskvy, která se po skončení kariéry na ledě živí jako moderátorka a zpěvačka, se ostře ohradila proti tomu, jak o ní mluvil někdejší reprezentant přímo v éteru na stanici NTV. „Z nějakého důvodu, a vůbec netuším proč, zmínil, že bych si musela uříznout prsa, abych se bývala mohla stát olympijskou šampionkou,“ kroutila hlavou Anna.

„To je neskutečná hrubost. Chovejme se k ženám s úctou,“ dodala Semenovičová s tím, že se s Bystrovem nikdy předtím nepotkali. O fórek mezi dávnými známými tedy nešlo. „Sám má šestnáctiletou dceru, která dělá krasobruslení. Nechápu to. Neví, jaké bude mít fyzické proporce třeba za pět let.“

Dáma, která nedávno oslavila 41. narozeniny, není vůbec usedlou znuděnou paní, jež by se urazila na první našlápnutí. Společně s matkou, která má prsa ještě větší, si z nich samy umějí udělat legraci. Třeba když je vyloží na stůl. „To je ale v rámci rodiny,“ vysvětluje.

Bývalá krasobruslařka Anna Semenovičová
Bývalá krasobruslařka Anna Semenovičová