Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pastrňákova láska Rebecca má pár týdnů před porodem: David fotil bříško!

Autor: pet

Zahrál si na fotografa a zvládl to na jedničku. Hokejový šikula David Pastrňák (24) by klidně mohl vyměnit hokejku za objektiv, pořídil totiž památeční snímek své těhotné švédské přítelkyně Rebeccy Rohlssonové (25).

Do porodu »Pasty« juniora zbývají zhruba už jen čtyři týdny a blonďaté krásce bříško narostlo natolik, že ani nezapne své riflové lacláče. Pár se tak rozhodl tento moment v poslední fázi zvěčnit, ale role fotografa se místo profesionála ujal sám útočník Bostonu. „David předvádí své fotografické schopnosti,“ radovala se z obrázku Rebecca.

Nebyl by to ale vyhlášený šprýmař Pastrňák, kdyby nechtěl pobavit. „Parádní fotka, dokonce i to mlíko tam pasuje,“ žertoval David. Nenarážel však na zvětšující se vnady své přítelkyně, nýbrž na láhev mléka v pozadí.

Český ostrostřelec se již potomka nemůže dočkat, předem dokonce vyloučil i blížící se světový šampionát v Rize, na který by kvůli play off NHL stejně letět nemohl. Bruins boj o Stanley Cup začnou proti Washingtonu, což je necelou hodinku a půl letadlem, ale přes sedm hodin autem. Snad si proto Rebecca načasuje porod tak, aby jej nastávající tatínek stihl.

Těhotná přítelkyně Davida Pastrňáka Rebecca
Těhotná přítelkyně Davida Pastrňáka Rebecca

David Pastrňák Sportovcem roku 2020: Po patnácti letech vládl hokejista
Video se připravuje ...