Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nová láska lyžařských hvězd: Shiffrinová sbalila norského štramáka!

Autor: ris

Po roce utrpení, kdy se smiřovala s nenadálou smrtí milovaného tatínka Jeffa, svítí v očích nejlepší lyžařky světa Mikaely Shiffrinové (26) zase plamínky. Našla si kluka do nepohody, co jí na tváři konečně vykouzlil úsměv. Je ze severu, patří mezi nejlepší sjezdaře světa a je to fešák s uličnickým kukučem – Aleksander Aamodt Kilde (28).

Norský vítěz velkého křišťálového globu z roku 2020 vedle dvojnásobné olympijské šampionky a šestinásobné mistryně světa jen září. A ona vedle svého vazouna rozkvetla jako hyacinty na jarní lučině. Prostě láska!

„Když víš, tak víš. A teď i ty víš,“ oznámil originálně zamilovanou novinu Kilde na instagramu. A přidal fotografie nového lyžařského dvojky snů! „Jsme pár. Je to celkem čerstvé, ale známe se šest let. Nějak jsme si začali povídat… Prostě fajn,“ přiznal Kilde, jehož letos v lednu v rozletu zabrzdilo vážné zranění kolena z tréninku v Hinterreitu, webu vg.no.

Taková zpráva samozřejmě vzbudila v lyžařském cirkusu pořádné haló. „Booom,“ reagoval Kildeho dlouholetý parťák a mentor Aksel Lund Svindal, který před lety rovněž randil s americkou sjezdařkou – hvězdnou Julií Mancusovou!

„Gratuluju, lidi,“ přidala se superstar Lindsey Vonnovová a zamilované ikonky poslaly i sjezdařské modly jako Beat Feuz, Tina Weiratherová, Werner Heel, Mauro Caviezel, Marco Buechel, Felix Neureuther či biatlonistka Tiril Eckhoffová: „Silná dvojka,“ smála se.

Nový lyžařský superpár. Mikaela Shiffrinová se směje po boku norského šampiona Aamodta Kildeho
Nový lyžařský superpár. Mikaela Shiffrinová se směje po boku norského šampiona Aamodta Kildeho